Pogodiše iz daljine!


Погодише из даљине!

-Објави Меркелова свој наум!-


Веза: Наслов на Зл. Билтену 
          - Немачки нож «Потајац»
         -«Прегледано-добро је!»

Наши војници из Групе «Србих-888» отишли и стигли у Центар непријатеља осматрали шта треба, предузели шта треба, послали и курира да нам јави да не бринемо и ево: «Маркале*» Ангеле Меркел - «Црне Ангеле»,  која нас обавести,
лично и преко својих слугу «да Србија не испуњава услове за улазак у Четврти Немачки Рајх» ЕУ,  између осталог и што су рањена ДВА немачка војника на Косову - оној србској територији коју нам Дојчери отеше за своје пријатеље и браћу Шиптаре -измислише опет ново «Маркале» и опет окривише Србе!

*Масакр муслимана у Сарајеву, на пијаци «Маркале» који су извели муслимани, а за исти окривљени Срби!

Отишли Срби у Немачку и ранили два немачка војника?!

Не, није тако - ранили Срби два војника Немца на свом Косову!

Па шта ће опет Немци тамо?

И колико вреди сада један немачки војник - 1941.г су за једног убијеног Немца убијали по 100 Срба и ђака у Крагујевцу и широм Србије, сада им је вредност порасла - два повређена немачка војника вреде као 15% територије Србије и 7,5 милиона Срба!

Немци - надљуди! Немци - Виша раса! Хајл, Црна Ангела!

Рекоше, да нам од уласка у Четврти Немачки Рајх нема ништа - као да нам изрекоше смртне пресуде - као ономад, 1941.г., у Крагујевцу, Краљеву, Београду и широм Србије!

Признајем, био сам помало и нестрпљив, ових осам дана -  од дана када сам у наслову "Немачки нож - "Потајац" напоменуо да треба сачекати време у којем ћемо бити сигурни да у тај Нови Немачки Рајх никако нећемо ступитиплашио сам се латинске преваре јер су «Латини љуте варалице»видех нашег, Цара Бориса и његове доглавнике, спремне да положе оружје, спремне да баце нашу вишехиљадугодишњу самобитност и државност пред ноге Црног Анђела - Црне Ангеле, све зарад да их помази по глави и помогне им да опстану на челу Србије!

Рекоше Тадић, Ђилас, Николић «да се морају донети тешке одлуке по србски народ» јер је реалност на терену сада таква да нам нема  спаса ако се не предамо!

Наши војници из Групе «Србих-888» урадили што треба - погађали из даљине, храбрили и грејали оно мало преосталих Срба на Косову да, они, издрже док се Црна Ангела не одрекне србског цара Бориса Тадића - и она га се одрекла!

Платисмо задржавање своје државности уморном и и збуњеном главом једног Бориса Тадића, који је «просрбски» председник!

Хвала вам, браћо војници из Групе «Србих-888»! 
Искуписмо се најјефтиније што је могло!
Истрговасте као што Срби никада не успеше!

*Дај Боже да се на челу Србије више никада не нађу неки овакви, као ови што су хтели да се предају!

*Дај Боже да на челу Србије више никада не  буде (и) страних држављана!

*Дај Боже да се Дојчери и други арапски народи, сада насељени у (Ј)Европи, забаве собом, да на нас забораве све док се не изврши оно што си им  Ти Боже одредио као плату коју заслужише!

Браћо Срби из Групе «Србих-888» , молите се за нас слабе и заплашене – учините да Срби што пре изгубе страх који им се намеће ево већ више од  100 година, од  када се на престо Србије попеше они који нису само Срби, који се понашаше као да уопште нису Срби и који на једвите јаде процедише кроз зубе да су «просрбски» владари!

Учините да буде да се Срби опет, као некада, не боје никога до Бога!

Нека су вам бритке сабље ваше – речи, које Бог услишава!


Бог са нама - Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 02.12.2011. у 22,55

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta