Čeka voz koji je prošao!


borisbrisel0611
l

Чека воз који је прошао!

-Самохрабрење србског Цара Бориса-


______________
понедељак, 14 новембар 2011 09:13
Тадић је поручио да је спреман да донесе ризичне одлуке у вези са Косовом "чак и ако би оне угрозиле његов резултат на изборима"

 l
­___________________________________________________
Веза: Наслов на «Златном Билтену»  
         «Рече ми један чо΄ек!»

 Драги наш Царе Борисе,
Тражи од чо΄ека који ти је јавио оно што си нам пренео, да ти врати паре - оно у вези кризе која би нас могла захватити преко Грчке и Италије - то смо знали, ја сам о томе писао већ целу година  дана, предочио сам и редослед догађања у наслову «Сценарији за довођење Србије у ред» - одређујући им и динамику.
Штета што ниси раније читао!
Али, драги наш Царе,
Зашто си тако нестрпљив, зашто не одвојиш мало времена и да се самостално информишеш - знаш, Царе, тако су и Слобу (С. Милошевић) лагали његови из Кабинета, из «Служби» - љуљали га па га успавали, па када се пробудио - Ђинђић и Коштуница постали власт!
Царе, нема ризика за тебе, на изборима!
Нема Царе, Избора! Тај воз је отишао, прошао, други који ће доћи није те врсте!
Закаснио си Царе! То је очигледно!
Ево, драги Царе, нећу више о томе да пишем – све је написано и свима доступно, видим ови «твоји» са «неидентификованих» интернет прикључака читају сваки дан ово што пишем – јуче их је било 9, а нема дана да их 5-6 не буде заинтересовано за «шта, пише, шта пише?»
Ја ћу мало да загледам ову твоју фотографију, ову слику твоје уморне и заплашене душе у тренутку када си нас обавестио да ћеш донети ризичне одлуке, мислио си ризичне по твој резултат на изборима - вероватно.
Ја ћу сада да увећам твоју фотографију и погледаћу те као графолог-профилиста, прочитај, ако се не слажеш, јави ми се за појашњење:
Цар спрема нешто за шта зна да није у реду, он би желео да га та горка чаша мимоиђе, али он је пристао да из те чаше пије све што му буду сипали - било је много меда на почетку, сада стигло до пелена - горко, гримасе би да то све одагнају, али се борба не може водити само гримасама, махањем руку, климањем главе, претњом прстом. Царе, само се дела рачунају!
Не бој се Царе!
Попи и то, после тога више нећеш морати да се делиш на два дела, прегази реку и иди ка обали коју си одабрао, већ си давно прешао половину, знаш када си био на половини - пут повратка на ову обалу и пут ка оној на коју си се упутио био је исте дужине - сада си ти ближе оној на коју си се упутио, сада би ти и да се вратиш, али тај пут сада није само половина реке, сада је то половина плус онолико колико си се од те границе удаљио - пружају ти руку они који те чекају, а перу руке у реци они који су те храбрили да у реку загазиш и кренеш на обалу који си одабрао - ево они, опраних руку, већ причају како су ти говорили да не идеш тамо, али ти запео и на крају морали су да те пусте - лажу, наравно, они су се гурали око тебе, као хтели сви са тобом, али Царе, види, остајеш сам на другој обали, а они са прве, сви руком на тебе упиру, да си ти крив! Јеси ли?
Јеси Царе, крив си, много си крив, требало је да овакву слику душе-означену оваквом гримасом на смрт спремног, гримасом човека који је одлучио да скочи у Провалију-да имаш када си се договарао, када си пристајао да пређеш тамо – на другу обалу!
Царе,
Ти знаш да немаш права да натераш Србе и Србију да признају оно што ћеш ти, неовлашћено, као твоју одлуку да донесеш у вези Косова - Царе, то није твоја приватна имовина, ти ниси задужен за то!
Знам Царе, пробаш да гледаш у земљу - познато је у то криминалистичкој психологији, али ти тада, када су те сликали, сада и стално у последњих неколико година, гледаш филм који те води сликом и звуком од почетка, од дана када си изгубио слободу, да би сачувао и част! 
А само слободни живе, робови постоје!!

Да ли је вредело?!
Где је част човека којем ту част чувају неки други људи, па ма они били и из «Службе»?
Не инати се Царе, не можеш ти себи на мегдан, не можеш ти себе да победиш!
А само онај који сме себи на мегдан, који себе победи, може да победи све друго, на Небу и на Земљи!
Укључив и оне којима си дао реч! Имам Практикум за излажење себи на мегдан - затражи га и добићеш га поштом!
Можда би ти користио - не за враћање на ову обалу већ да знаш пут на оној другој,  и та друга обала описана је до у детаље, има описа путева, шефова, другова и самог краја, Царе, мислим краја пута на тој другој обали.
Царе,
Изгледа да си решио да будеш мушко - ако и треба србски цар да буде мушко!
Само зашто Царе да мушкост показујеш према нама Србима који волимо Србију и наше Косово и Метохију?
Зашто се бориш са нама?

Ми не прихватамо борбу са тобом, јер смо јачи и Срби никада не уговарају борбу са оним који је очигледно слабији од њих! 

Царе, Воз који чекаш је прошао! Други није за тебе!
Неће бити прилике да се покаже та твоја одлучност да донесеш ризичне мере по цену резултата на изборима - неће бити избора!
Џабе кречите, џаба идете од врата до врата, џаба лепите плакате, џаба прелепљујете своје преко Шешељевих..... Царе пише лепо у наслову «Сценарији за довођење Србије у ред» под «Вероватни сценарио» да ће у тренутку пропасти прве стране банке у Србији - а то ти најављујеш изоколо за ускоро, та ствар око избора, око тебе, око нас биће извучена на видело дана, а тада, када се све буде налазило на виделу, избора нема!
Не доноси Ризичне одлуке, не вреди, ВОЗ ОТИШАО!!!
borisbrisel0611


Збогом Царе! И немој да те и ја нисам на овај начин упозорио!


Бог са нама – Пристани Боже!
Драгољуб

Постављено 14.11.2011.г. у 16,15

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta