"Ode" čuvaju tajne!


«Оде» чувају тајне!

-Шта су нама непријатељи наших непријатеља?-

Србска црква је немислосрдно уништавала србске Богу-миле људе, назване «Богумили» који су били претежна религија пренемањићке Србије-повежу ли се жестоке офанзиве против ових Богу-милих људи, са успоном Династије Немањић, која се слави као први утемељивач Србске државе када је царев син Растко/Сава постао и  утемељивач овакве СПЦ, не може се а не повезати да се радило о договору Немањића са Римокатоличком црквом: уништити изворне Србе-вернике, а добити власт у цркви за преостале Србе, која је прихватљива за Римокатоличку цркву, са којом дели скоро све осим изгледа крста, и неких разлика у календару!

Немањићи су, по нас Србе, склопили штетан уговор, како би то рекли правници, пристали су на поништавање србске историје до од Постанка Света до 1160.г. када се Стефан Немања прогласио Првим србским владарем, а био је 54 србски цар према записаној дотадашњој историји (Историја Срба, од Милоша С. Милојевића, страна 110, детаљније у мојој књизи «Заштити силом читану реч» која се овде може преузети са наслова под «Књиге») како би се они устоличили за најважније србске владаре, потом и свеце. Све забашурујући шта је дотле било.

Немањићи и црквени великодостојници после тога, све до Другог Светског рата, убили су око 160.000 Богу-милих људи, последње истрабљивачке битке је водио наш Николај Велимировић, масон и Епископ СПЦ (детаљно у наслову на овом блогу «Ко нас свађа са Русима», од својих другова масона протежиран да буде проглашен и за свеца, којем је ова битка против Богу-милих људи, плаћена несметаним боравком у Америци до саме његове смрти.

Богу–мили и Вехабије:

Вехабије су у Исламској религији по много чему различити од Богу-милих људи, таман колико се разликују Свето Писмо и Куран, јер је Куран једна свеобухватна Књига за живот и на земљи, а не само припрема за живот у Небу, што је претежна фалинка оваквог (данашњег) Светог Писма, препакиваног онако како је то одговарало Римском Царству у време Константина Великог из Ниша!

Али, у суштини Вехабије и Богу-мили људи су у својој религији истоветни - и једни и други су се држали основа заповести садржаних у Светом Писму и Курану, нису дозвољавали увођење новотарија које су у својој суштини планска и поступна одступања од изворне вере, са циљем омогућавања стапања све три велике религије у једну - будућу Светску религију која ће заједно са световним властима чинити Владу овог и оваквог Света!

Зашто се Срби бирају за извршиоце послова за Римокатолички део света?

Они су се давно препоручили за те послове. Као граничари између две половине Света, Запад их је стално намамљивао да бране њихове, западне, интересе, некада им плаћао, некада им само обећавао, некада их мазио по глави, некада им чинио част долазећи им у госте.... углавном је то било увек онако како је Западу било најлакше и најјефтиније.
Као што сада што хоће да успоставе трајан и могућ мир Срба и Шиптара тако што ће за северни део Косова који би припао Србији, од Србије узети јужни део Врањског округа! Плате са нашим и буду миротворци!

Немањић и сви потоњи, уништавали су покрет Богу-милих људи, Богумиле, Немања постао цар, синови, као и код садашњих Срба политичара, постали: неки владар неки патријарх... и учинили нам оно што су учинили, и тече нам онако како нам тече.

Помази свога пса!

Добар и паметан ловац или власник, ловачког или авлијског пса поред тога што псу даје неопходне количине хране и воде, понекада га позове к себи, поигра се са њим обавезног га мазећи и по глави и посебно подешеним гласом га хвали како је то «добар пас, и добра куца, добар ловац и добар чувар....» после чега је пас још приљежнији у служби власника!
И временом задобије потребу да повремено буде и мажен, од онога којем служи, а да то остали и знају и виде! Јер се тиме обнардује разлика међу псима!

Владари поступају са људима исто као са псима-унапређују их, дају им звучне титуле, облаче их у смешне униформе, дозвољавају им да злостављају подчињене, праве од својих слугу и својих, у суштини, паса, мале владаре, који су ипак само пси, јер чине све оно што од њих владар захтева и трче ка њему на било који његов звиждук!

Масивна и масовна демонстрација, 
лажне, србске силе:

Има два-три дана како не можемо да се сакријемо нигде од информација о «енергичним и свеобухватним» мерама србске државе и полиције против «Вехабија» из Новог Пазара, чији је један припадник пуцао на америчку амбасаду у Босни и Херцеговини, све у време када наредбе полицији издаје «Слобин Мали од Палубе» који се налази на свом предизборном гостовању у Америци, у којој обично, у таквим приликама, борави по неколико недеља, који свом «Специјалном саветнику», по професији монтеру парног грејања,  власнику неког великог бизниса у Бечу због којег тамо одлази на по неколико дана сваког месеца по два пута, наређује Масовна и Масивна поступања полиције, које је  резултирало привођењем двадесетак "Вехабија" у полицијске станице, после чага, што је и било за очекивати, бивају пуштани! Било је важно показати псећу оданост интересима власника свих сличних паса света, и силу државе, лажну силу полиција!

Наше, србијанске, «Вехабије» су иначе безопасна створења, али ако нападну било шта што је неки, и било који, амерички интерес онда су они ти према којима се показује лажна сила србијанских власти!

А храбре се србијанске власти том силом, сада када се врши пузећа мобилизација, када се евидентирају мотоклицисти са својим мотоциклима.... али: Пао Милошевић без испаљеног метка! 
Ови ће пасти само од страха за оно што су учинили Србији – ми Срби се у те ствари обарања нећемо петљати!

Зашто се због једног рафала из «Калашњикова» и то у Сарајеву, ови Исламски «Богумили» претварају у непријатеља Србије? 

Да ли само што јавно причају да не воле Америку? 

Да ли по истом принципу треба похапсити бар 3,5 милиона Срба који не воле НАТО, Америку и ЕУ? 

Да ли је Голгота Срба у Првом Светском рату била грешка, да ли је увек грешка ако се нападне силни, а оправдано ако се тлаче мали и нејаки?

Да није било рата са великима, ми би сада (они преостали) живели као Турци или Аустро-Угари, постали би црни арапски и кинеско-манџурски народ од којих су Немци и Маџари. 
Боју би нам лако променили, Турци су у томе мајстори, а њихова су браћа!

Да ли увек убити онога који каже за голог цара да је го? 

Да ли убити Птицу-Ругалицу, чије је ругање говорење истине коју неко не жели да чује?

Да ли похапсити и све оне који подржавају смењеног Владику СПЦ, Артемија Радосављевића?

Да ли ухапсити и мене који износим аргументе о масонству Владике Николаја, о Немањићима, о њиховом преузимању власти на начин како је то урадио Тито 1944. и Коштуница 2000.г.?

Да ли открити читаоце мојих наслова па и њих похапсити? 

Да ли утврдити коме су проносили и преносили било шта од онога што су усвојили/дознали из тих чланака, па и те похапсити?

Да ли ухапсити Србију, да ли је затворити и закључати, па кључ држати код газде свих паса света, и тамо понекада одлазити да би био помилован по (лудој) србској(?) глави?


Чему демонстрација лажне србијанске силе?

Зашто се Србија боји да стварно одвоји државу од Цркве?

Зашто држава уређује односе у Исламској верској заједници атакујући на Вехабије као на бандите? Као што је атаковала пре неколико месеци на Владику Артемија!

Шта су нама непријатељи наших непријатеља?

Да ли то знају неокомунисти Тадић и Дачић?

Да ли су по том основу та двојица пријатељи Србије, ако су им непријатељи наших непријатеља - непријатељи? Коме они служе? Какву корист имамо од њих двојице?

Зашто се Тадић Борис плаши позива на бојкот избора, које он планира са циљем да задобије још један, по Србију последњи, мандат - њега и његових ортака?

«Оде» чувају тајне!

Дачић је косовометохијски Србин(?), рођен 1966.г. у Призрену - да ли Србине са Косова знаш шта је Шиптарска/Муслиманска «Ода»? Ако знаш, штета што о томе не размишљаш, није сва математика у процентима које планираш да освојиш од лудих Срба на следећим изборима.
Ако не знаш, да те поучим: То је Шиптарска/Муслиманска соба, «примаћа» соба, у којој мушкарци, који дођу у госте бораве, бивају послужени и у којој на миру и  у поверењу разговарају о свим, њима, битним, темама.


Ја сам био неколико пута у тим собама – знам шта су ме питали и на основу тога тврдим: Наши патриотски циљеви и циљеви наших Шиптара и Муслимана су углавном подударни!


Они су непријатељи наших непријатеља, они с наши пријатељи!

Разлике у вери су неважне, али је важна борба за остварење циљева, како државе и вере тако и нације. Шиптари и Муслимани су наши држављани, многи су србског порекла, зашто их подредити америчким интересима који су отворено непријатељски ка Србима?

Зашто се не ради о стварњу јединствене платформе у борби против истог непријатеља?
Наша основа је територијална целовитост, а шиптараска/муслиманска, њихова Интернационална верска обавеза! 


Јер, Муслимани ће бити победници! У рату са Америком. И са њеним савезницима! 
Зашто стајемо под већ пали барјак губитника?

Зашто се ми плашимо ако Вехабије нападну Сарајево или америчку базу «Бондстил» код Урошевца на Косову?

Ми смо законима забранили стварање тајних и паравојних организација, држимо се тога и не можемо одговарати за неки, нпр.,  предстојећи напад на Косову на Американце и оне који им тамо служе!

Зар ћемо прогласити Дан  жалости ако (боље: када, јер ће се то догодити) Шиптари на Косову нападну на америчку базу на нашој територији, коју су од нас одвојили за себе, и ако на тај терен сада нападну Шиптари?
Чије би ми интересе тада бранили?

Ја сам 2006. г у време припрема за напад на Иран - сада опет актуелно као припрема за тај напад - послао Писмо-Упозорење на адресу британске и америчке амбасаде у Београду, и наговестио им њихов крај на Косову - овде је то у наслову «Упозорење Британији и Америци», и наравно они, а шта би друго, поступају као добар власник пса, помазе га и упуте да чувају њихове интересе, тамо, на територији која нам је одузета! 
Браво за власника п(а)са!

Питају ме људи, државни службеници из фирме у којој сам некада радио «Како можемо да ставимо Косово под контролу?» - значи они су ту контролу изгубили и имају задатак да је опет успоставе, па будући да су нешто зарибали, остали без идеја, да се углавном брину о кадровским комбинацијама, рекао сам им да се то може, ако се процени оправданим и у интересу Србије, и никако без ослонца на Шиптаре.
Питали ме пред сам одлазак Дачића у Америку.

Наравно, ја сам само један мали појединац који има извесна знања о тим стварима и о тим подручјима и не пада ми на памет да радим у интересу оних који пристају да буду амерички, или било чији, пси-чувари! Јер, ја нисам никада био, нисам и нећу да будем, пас! Макар да ме непрестано мазе по глави и новчанику!
И то сам им и рекао.


Није им било пријатно, али ја нисам бизнисмен да ми кваре послове, немам новац ни овде ни у иностранству да би га блокирали, ништа ми од њих не треба, отворено им кажем «Чему живот човека проведен у страху!» и оставим их да се наливају »Чивасима», када добри, мажени пси, завиде неком кога нико од њихових газда не може да намами ни близу, а камо ли да га помази по глави!.


Иако они возе аутомобиле вредне 30 хектара мачванске земље, а ја онај који вреди само 10 ари – и удобнији ми ауто од њиховог!

Интернационална сарадња на 
ликвидирању савремених «Богумила»

«Слобин Мали од Палубе» се испраксовао - остварио је интернационалну сарадњу полиција Србије, Косова и Еулекса са све КФОР-ом, при успостављању нарушеног поретка у Српској Цркви када се нака врста србског православног Вехабије, Епископ Артемије, хтео држати изворног и потом од СПЦ  био одстрањен - уз помоћ полиције и уз претњу Интерполом и судовима!

Синоћ сам примио СМС поруку:
«Све Србске земље, јесу и биће Србске!» са упутством да ово треба што чешће изговарати. У потпису: Србска Духовна мрежа Ратника светлости.

Да, слажем се и подржавам ту нашу Духовну ратничку мрежу!

Бог са нама – Пристани боже!

Драгољуб


Постављено 30.10.2011.г 14,30

3 comments:

Zlatni bilten 31. октобар 2011. 10:42  

Ivana Radojevic, Jel' moguce ? Jeste verovatno a toliko je bilo hvalospeva na racun istih koje deca i danas izucavaju u skolama kao glavne utemeljivace svega sto danasnji Srbi poznaju!I kada se danas nekome kaze da je zaista najstariji narod na svetu i kada mu se kaze da pismo koje ima potice od postanja ,jel veruje ?Oni koji su se bavili falsifikovanjem nase istorije sada isto to rade ,pa ste verovatno vec do sad culi i to da smo od Siptara preuzeli cirilicu kao i to da su oni kao takvi uvek od nas strepeli jer smo nastojeli vecito da im otimamo teritorije.Da nije tuzno bilo bi mnogo smesno !Savrsena bajka za njihovu decu posle koje tvoje moze samo da place i zali za onima koji takvu bajku prihvataju jer u neznanju cine veliki greh.Vec sam negde cula i kako su prosla deca onih koji su tog 17 marta palili i rusili crkve ,kao gluva ,nema i slepa .Sada ucestvuju u obnovi ,a cemu to ?To sto verujem u Boga apsolutno ne znaci da verujem u popa koji drpa pare za vencanja i sahrane kao da mu je to neko dozvolio ,a misli da sme .Primera radi kako to izgleda objasnicu dogadjaj iz iskustva od pre deset godina .Tog dana dodje pop da sveti vodicu pred slavu i kad zavrsi molitvu od minut pogleda u ruke sta se i koliko nosi za obavljen posao..Posto je vec objasnio da je to po sistemu koliko das odmah je to i demantovao recenicom citiram ;,,A za mog pomocnika "?Usledio je odgovor mog oca cija je slava inace citiram;,,Pope ne nosim ti ja torbu vec on pa se ti sa njim dogovori o podeli novca.''Posle neka neko kaze da oni nisu isterali i oterali narod iz crkve (cast izuzecima ).U selu odakle je moja baba Bogu-mili se nazivaju Bogo-moljci tako ih bar zovu sto je dokaz da je ostalo u narodu da su oni kao takvi postojali.Jednom na proslavi ispred seoske crkve sam kao dete slucajno sela pored verujuce zene ,sto je od strane moje babe bilo uzasno okarakterisano sa citiram ;,,Bezi od njih ,to su ti Bogomoljci '.Za obican svet oni iz nekih razloga predstavljaju 'sektu' a zasto je to tako ja ne bih znala ali se od njih bezi .Verovatno zato sto se morao izmisliti razlog zasto su svi pobijeni u proslosti....U Boga verujem ,u crkvu redje zalazim i zbog toga se ne osecam manje vernikom ali ne podrzavam one koji bi pricom o Veri da uzimaju jos vise novca.Pozdrav!

Zlatni bilten 31. октобар 2011. 11:05  

Драгољуб Татомировић, Одговор на Ивана Радојевић:
Да, г-ђо Радојевић, ово је врло могући сценарио који се од нас, као и много друго што-шта, скрива. Слажем се са Вама да многи свештеници одмажу цркви својим поступцима. У наслову "Ко нас свађа са Русима" има податка о броју свештеника СПЦ који су масони, многи сарађују са тајном полицијом, само сада не пишу извештаје о ономе што су при исповедању сазнали, сада то предају на ЦД-у! Морам да појасним ово око "Богомољци". То је народни, верски,покрет настао после Првог Светског рата, после онаквог страдања када су Срби схватили да су кажњени због напуштања Бога, па су се масовно, кроз народни покрет почели враћати Богу, а тада се умешао наш Владика Николај Велимировић да то каналише да не оде правцем који је био једино могућ-ка изворним Богу-милим људима, па је он томе променио правац и име и усмерио га ка оваквој нашој СПЦ! Није Николај смео ни хтео да упропасти свој минули рад који се огледао у физичком и сваком другом прогону Срба-Богумила, у западној Србији и Босни. Иначе, у комунизму се сваки човек који је одлазио у цркву,називао, са омаловажавањем, са "Богомољац" што је требало читати као Глупан, Губитник драгоценог времена, Заостао или слично. Због тога је и Ваша бака тако реаговала-јер ко се дружио са Богомољцима, постајао је народни непријатељ, није могао да буде државни чиновник, директор... било је свашта. И сада смо на раскршћу, неки ће ићи путем који је Богу мио, они други путем који је мио ДС, СПС, Вељама, Дачићима, Динкићима, Тадићима, Томама. Срби знају Тајну, знају и којим путем би било добро ићи, али их нико не тера на било шта. Наша црква ће већину верујућих Срба вратити на веру Богумила, која се одликовала чињеницом веровања да сваки Србин има право непосредне комуникације са Богом, попови су тада постали непотребни... да не треба зидати скупе цркве, да не треба уважавати свештенике по чину већ по делима, да држава нема права да убира колико хоће већ колико је народ спреман (и може)да одваја за ту аждају, коју је основао да му буде лакше а не да га она оробљава и има предност у убирању пореза у односу на потребу да за децу купе пелене и млеко... е томе се ми враћамо, удеси то Бог и преко оваквих попова и овакве државе! Поздрав од Д. Татомировића

Zlatni bilten 1. новембар 2011. 10:33  

Рашко Јованов, Г-дине Татомировићу,мислим да је ово веома могуће,тим пре што у данашње доба Срби памте само новију историју,оно што се учило у школама,тј.оно што нам је наметнуто. Дошло је до тога да не знамо рођаке који су нам четврто,пето колено,преношење прича и обичаја с колена на колено је скоро ишчезло...У Бога верујем,у цркву слабије идем,баш због ових наших попова који се утркују ко ће парама народа да купи скупљи ауто.Кад имам потребу посетим цркву и то је то,али векови су учинили своје као и остале стране силе тако да је веома могуће да се права истина крије негде тамо.Поздрав.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta