Ne truj narod, budi miran!



Не труј народ - буди миран!

-Истина открива скривено-


Веза: Наслов написан на Крстовдан
          «Заповест Ромог Дабе, као тестамент»

Истина је моћно оружје – ненасиљем узбуњује, плаши оне који би да нешто сакрију, истерује на чистину, износи на видело, тера на размишљања различите врсте .... у сваком случају она уноси промене у неки систем, доводи до излажења сваког малог миша, са ликом човека, из своје мишје рупе, да обави задатак који је добио од оних који му обезбеђују, или обећавају, мало сланине, само за њих, или се самоиницијативно осете позваним и прозваним да о нечему кажу свој став, да пренесу свој став заснован на нечијем захтеву ка њима, да укажу, да заплаше, да добију потврду да добро раде, и да се потом поново повуку у своју мишју рупу, стално спремни на извршење новог задатка и стално у очекивању још сланине, која, по њима, само њима и припада!

На Крстовдан сам на «Златни Билтен» поставио наслов «Заповест Ромог Дабе, као тетстамент!» - и био је он преливна кап после које су они који ћутом, у осами, за себе или по службеној дужности, прате овакве наслове, предузму и нешто конкретно.

Синоћ, 28.9.2011.г. после скоро годину дана, опет са државног телефона, јавио ми се познаник З. Ђ., пензионисани старешина полиције, тесно повезан са УДБОМ од малих ногу, која га је прогурала до места у полицији на којем се нашао, који је имао све привилегије у тој полицији, а оне нису мале за оне који су «наши и од поверења», и у подужем разговору преко мог телефона који се редовно прислушкује, потврдио да је он само један мали миш истеран из рупе да изврши конкретно задужење, рекао ми: «Не труј народ - буди миран....» гласом који је наговестио да је време да се ако не послушам могу предузимати и друге мере - ово његово је само упозорење.

Наравно, искористио је прилику да ми каже да је син нашег познаника постављен за шефа УДБЕ у Ваљеву - а моја летња кућа је на подручју региона Ваљево - са свим привилегијама које из тога проистичу, причао мало и о шефовом оцу и све друго како бих ја ово његово упозорење схватио као упозорење познаника и пријатеља.

Одговорио сам му питањем «Чему служи живот човека проведен у страху?».... на то није одговорио, али је поновио «Ма, буди миран!», и «Гледаћу да један дан дођем до тебе.»

Имајући у виду да се ради о необразованом, неинформисаном и веома грамзивом човеку, са дипломом Дефектолошког факултета у Београду – који је такорећи штанцовао дипломе за полицајце - који ради у Етнографском музеју у Београду као ноћни чувар за месечну плату од 12.000 динара, све ово сам разумео као његово извршење добијеног задатка.

Време од шест недеља које је Европској Унији одредила Енглеска, тече од 24.9.2011.г. (Дан када је завршен Молитвени доручак код Ромог Дабе у Вашингтону) и тера све оне из Србије за које «ЕУ нема алтернативу», да свим снагама помогну да ова наказна, и према Србији злочиначка организација, не  доживи судбину СФРЈ, да опстане - док она опстаје и они су у својим  мишјим  рупама – падне ли та безалтернатива, биће истеривања мишева из тих њихових рупа, и овде, код нас у Србији.... па ће се потом и све Истине које су скривали, по природи ствари учинити видљивим – Истина, која је у својој суштини сам Бог, не трпи таму, она хоће на водело, а шта ће онда остати од прича које се Србима причају у последњих 20 година?
Прошле недеље су чувари бункера у којем је била закључана Истина, основали и своју политичку странку – у Главни одбор су ушли бивши начелници УДБЕ, неки од бивших криминалистичких инспектора - странку је основао најближи сарадник Душана Михајловића - то је онај (Михајловић), који је за 120 милиона Евра, без тендера,  од Енглеске купио опрему за израду нових личних докумената за грађане Србије, који је онако стручно водио полицијску истрагу убиства Зорана Ђинђића, то је онај који је написао књигу за прање сопствене биографије – на вама је да пробате да закључите ко је обезбедио новац за ову удбашку странку, чему ће им служити и које су јој крајње намере.

Немојте да вас заварају њихове приче о вери, србству, правди поштењу, социјалним  једнакостима, о жељи да се сачува К и М, о Богу, њихово држање великих свећа у црквама - комунисти су то, а код њих «Циљ оправдава средства!»  Комунисти у Србији су на власти - то је СПС и ДС!
Они се на својим конгресима ословљавају са «Друже» и  са подсмехом и са "Даме и Господо", али никада са "Браћо Срби", они су чланови Европске Социјалистичке Интернационале!

Они ће лако да доведу 5.000 полицајаца да чувају неколико десетина хомосексулаца и лезбејки у Београду, али их никада неће поменути као било какву силу у причама о очувању нашег народа на Косову – и они ће обезбедити да се чује глас «ЕУ која нема алтернативу» преко словеначког политичара Јелка Кацина, промотера хомосексуалног покрета у Европи, а и због чега не би – СПС је у свој Главни одбор укључио и хомосексулаце, којима треба обезбедити нормалан живот и активности, уз назнаку да се место не може задобити само кроз хомосексуалност – та настраност је постојала од како је света, али се никада о једној деформацији није дизала толика граја. То укључивање хомосексуалаца у Главни одбор је само  доказ да су "еуропска" партија, да су спремни да и те «вредности» Европе, без икаквог застајања, усвоје!
Ко се не боји Бога, све му је дозвољено!

Шест недеља до парастоса ЕУ, тече, не бојмо се, укључите се активно у овај блог – дајте своје прилоге у облику чланака, коментаришите, не бојте се, крај им је ту, када се плаше и оваквог блога који дневно посети само 150-200 читалаца. Погледајте у статистици (клик испод бројача посета) па клик на «Лог анализатор Бета») колико анонимних корисника Интернета (а то су само тајне службе) из Србије, Босне, Црне Горе, Немачке, Америке, Аустралије, са бродова лоцираних поред обала Сомалије и испод Грчке, прати ове наслове – погледајте да су се укључиле на стотину пута и икористите прилику да констатујете да се од 16.9.2011.г. више не појављују читаоци из Америке. Имају своја преча посла, иду ка месту које им је одређено, исто као и «наши» од којих ми се један синоћ јавио.

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 29.9.2011.г.

1 comments:

Metal 1. октобар 2011. 13:55  

Hvala na odgovoru!
POzdrav i svako dobro!
Uros Matic

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta