Bilo je neminovno!


Било је неминовно!

-Недостаје само још и Папа-


Од како је света уочавано је да се злочинац обавезно враћа на место злочина, па ма то био и његов последњи пут у животу!
Касније је ова исконска потреба злочинца дефинисана као притисак осећања кривице, осећања задовољства, потребе потсећања на тренутак када је злочинац имао петљу да изврши одређени злочин, односно да гледајући филм догађаја, безброј пута премотаван у сопственој глави, сада, на лицу места, уочи све детаље, пропусте, и још једном га доживи као праву стварност - злочинац се тимe храни!
Ови пориви су дефинисани и смештани у криминалну психологију, у посебне полицијске криминалистичке психологије и у криминалистику као системски скуп мера и метода које доводе до разјашњавања злочина.

Значи, говорим о потреби да се злочинац увек врати на место злочина.

У односу на србски народ много је великих злочинаца из других, или истокрвних народа, који су променили веру и у име те нове вере, у жељи да затру сећање на време када су припадали неком другом, односно србском народу, уклањају тај србски народ као извор потсећања на издају, на конвертитство, на кукавичлук, на материјално којем су подлегли у замену за промену вере. 
Те народе сада и не треба посебно наводити, сви потребни подаци се налазе у генетској бази сећања и знања сваког Србина, ма где он био, а ја ћу овом приликом, потврђујући већ много година проверавана криминолошка и криминалистичка правила која се односе на злочиначку психу, нешто више рећи о организацији која је створена ради овладавања светом, спрегом: моћи, капитала, превара, уцена, преваре путем религије, притисака и најсировије и најсуровије војне силе, организацији НАТО, која је у име «Виших циљева западне цивилицзације» како воле да се називају арапски народи насељени у Европи, на србским земљама - баш у целој Европи – они који су, здружени у намери извршења геноцида над србским народом, 1999.г. и покушали да уклоне оне на чијој земљи су створили своје квази државе. 
Да, све европске државе су квази државе, државе основане од делова арапских и афричких народа, који су, нашавши се на поприличној удаљености од територија које су им биле одређене за живот, одрекли свог порекла, културе, обичаја, језика, вере и морала, те као "нови народ", са новим именима као Француз, Немац, Италијан, Шпанац, Грк, Мађар,  глумио староседеоца, чак и према Србима на чију су земљу дошли!

Злочиначку НАТО организацију сачињавају земље оформљене на отетим територијама од Срба, у Европи, и од Индијанаца у Америци, на чијим челима су људи са менталитетом злочинца. Многи говоре да су то људи само по обличју, а да им душа није људска, ово аргументују њиховим понашањем и пристајањем да мирно аплудирају злочинима војски на чијим челима се налазе, људима који хладнокрвно кажу «Србија мора умрети!», и ја се слажем - они нису људи! Не постоји Делић Живог Бога, који се зове Душом и Духом, који би могао да аплаудира масовним злочинима!
Ко има друго мишљење, онда ће морати да аргументује да су Хитлер, Анте Павелић, Лењин, Стаљин, Тито, Ранковић, Бил Клинтон, пок. Папа Војтила, Саркози, Обама.... људи!
Тај који се у то упусти биће у великом проблему доказивања, јер ће морати психу ових назови људи, да уобличи у оно што је део самог Бога - како је то немогуће, нека и не покушавају, најбоље је сваком злочинцу и сваком оном који би правдао злочине, да се притаје, ћуте и чекају Патролу која ће одвојити злочиначку душу од тела човека и одвести је на Суд, на којем се праведно суди!

Али, злочиначка психа - срећа која се доживљава гледањем масовних злочина не дозвољава им да ћуте, те се они, као и сваки појединачни убица и као и сваки разбојник, враћа на место злочина!

Србска власт оличена у Борису Тадићу и сарадницима, пристала је да буде домаћин злочиначкој организацији која је само пре 11 година настојала да «Србију окупа челиком» и помогне плану те злочиначке организације у реализацији њеног плана да »Србија  мора умрети!», у дане Силаска Светог Духа на ученике Исуса Христа, потоње апостоле наше вере!

Али, то им је дозвољено на само три месеца пред крај овако уређене Цивилизације, који ће бити свима видљив од 16.9.2011.!

Избор ових дана је очекиван. Злочинци су покушали да убију Србе и Србију на Ускрс, на дан ускрснућа Онога који не може бити убијен, а потом су на дане испуњења обећања које је Исус Христ дао својим ученицима - Духове, стигли на место злочина, у Београд, под изговором којим се Беси (Демони, Пали Анеђели) служе од настанка света, а у ствари да осмотре где су погрешили, јер Србија и даље постоји, Београд и даље постоји, Срби постоје, славе, образују се, рађају се, радују се.... све у страху од казне која их чека због злочина који су почнили над Србима!

Наравно, свој злочин су одувек пробали да ублаже причама да су их «паметни Срби», као што су Срђа Поповић, Зоран Ђинђић, политичке странке које су биле опозиција србском цару 1999.г., звали и молили  «да у име спаса Србије» униште ту Србију!

Ето, скупили се злочинци, домаћини им они који су само по крви Срби, наравно не сви, оде им певају новинари који су претежно само по крви Срби, они који су сагласни са злочинима, о користи омогућавања да се рањена звер НАТО, пред смрт, напије онога што ју је држало у животу - овде је то енергија са места злочина, како би се Звер опоравила, пишу то разне невладине и  «стручне» организације, претежно састављене од људи који се пишу као Срби, у којима се налазе неке друге душе, оне које су сличне са душама представника НАТО-а!

И омогућили србски владари видање рањене звери у Србији, звери уз чију помоћ су овладали Србијом - ругају се Богу србски владари!


Има ли луђег поступка?


Нема, спремите се сада и ви који сте омогућили Звери да мирније умре, да нестанете!

Слава Живом Богу, који све види и све зна, који праведно одмерава и никада не касни!

Овом скупу злочинаца недостаје још само и позив римском Папи - ономе чији је претходник, подржавао злочиначки НАТО на њиховом духовном, ђаволском, плану!

Али, тај духовни логистичар неће стићи у Србију! Он треба да иде на један други пут.


Гледајте: у блиској будућности, пре остављеног рока од још три месеца како ће НАТО и Америка да прождеру своје непослушно дете - Турску! 
Не мешајмо се, не радујмо се - то су њихове унутрашње, демонске, ствари, а радујмо се само још једној потврди Божије Праведности и свеприсутности, и удаљујмо се од њих када год можемо! 


Др Драгољуб Татомировић
Доктор права – криминолог и теозоф


Постављено 13.6.2011.г. на дан боравка Звери у Београду

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta