Zombiji napali Libiju!Зомбији напали Либију!

-Исповест србског пријатеља, Муамера Гадафија,
Вође Либијске Џамахирије-

НСПМ, 16.04.11.
Савремени свет

Захвалан сам мом новом познанику, "Брату Б-777", који ми је данас, 8.5.2011.г. проследио писмо које кружи међу поштеним људима целог света.
___________________

Брате Гадафи, Ти си победио бандите из НАТО-а, те пљачкаше Американце, Британце, Французе, Немце... победио си их све - оно што ће остати иза Тебе, сада или кроз 30-50 година, биће мало у односу на споменик који си себи подигао и место код Бога за које си се изборио! 

Брате Муамере, нема два Бога ни два Неба - све је то под једним, а ми то само гледамо из различитих крајева. Сваки човек је дете Живог Бога, и свако Његово дете живи само док је у његовом телу Божија Честица-Душа, тебе су, брате Муамере напали Зомбији, они исти који су и моју Србију напали пре 11 година - они су тада овде и сада код Тебе у Либији, своју судбину запечатили -  Зомбији тугују, јер они не могу ништа више од овога што чине! Хране се туђом муком, страхом, неслогом - али Ти си им показао какав треба да буде Вођа једне државе који се боји Бога! Ко се на боји Бога све му је дозвољено. Брате, свака Ти част! 
Победниче, Божији ратниче - не бој се, неће Те Бог оставити без помоћи и, молим Те, не жали ни ове бандите ни њихове државе када, ускоро, почну примати праву плату за дела своја!

Желим Ти Победниче, свако добро и сваку славу на Земљи и на Небу!


Дај Боже да и ми, грешни Срби, заслужимо за нашег вођу једног оваквог човека, као што је наш брат и пријатељ Муамер Гадафи - човека који се боји Бога!


Др Драгољуб Татомировић, 
Доктор права-криминолог и теозоф


"Сећања на мој живот

Муамер Гадафи   
У име Алаха, премилосног, самилосног

Већ 40 година, а можда има и више, не сећам се, чинио сам све што могу да људима обезбедим станове, болнице, школе, а када су били гладни, давао сам им храну. У Бенгазију сам чак начинио плодну равницу од пустиње, успротивио сам се ударима оног каубоја Регана, који је убио моју ћерку, усвојену као сироче. Покушавајући да убије мене, убио је то сирото, невино дете. Затим сам помагао својој браћи и сестрама из Африке новцем за Афричку унију, чинећи све што могу да помогнем људима да разумеју идеју реалне демократије, где народни комитети управљају нашом земљом.
Али то никада није било довољно, рекли су ми неки. Људи са чак десетособним становима, новим оделима и намештајем, нису никако могли да се задовоље, себични какви јесу, увек су желели више. Они су поручили Американцима и другим странцима да желе „демократију“ и „слободу“, без имало представе да је у питању један разбојнички систем, где највећи пас једе остале. Њих су очарале ове речи, а да нису знали ни у једном тренутку да у Америци нема бесплатног лечења, бесплатних болница, бесплатног становања, бесплатног образовања, нити бесплатне хране – осим за просјаке или у дугачким редовима за супу. Шта год ја учинио, некима никада није било довољно.
Други су, међутим, знали да сам ја син Гамала Абдела Насера, јединог истинског арапског и муслиманског вође кога смо имали од времена Саладина, који је повратио Суецки канал за свој народ, као што сам ја повратио Либију за мој народ. Његовим сам стопама покушавао да корачам, како бих свој народ сачувао од колонијалног поробљавања, од лопова који су дошли да нас опљачкају.
Сада се налазим под ударима највеће војне силе у историји ратовања, а мој мали афрички син Обама жели да ме убије, да нашој земљи одузме слободу, да одузме наше бесплатне станове, бесплатно лечење, бесплатно образовање, нашу бесплатну храну и замени их са пљачком у Америчком стилу званом „капитализам“. Сви ми у Трећем свету добро знамо шта то значи, то значи да земљама и светом управљају корпорације, док народ пати. За мене, стога, нема алтернативе – ја ћу се томе супротставити и, ако је воља Алахова, погинућу држећи се овог пута, пута који је нашу земљу обогатио плодним равницама, храном и добрим здрављем, и који нам је чак омогућио да обезбедимо посао за нашу афиричку и арапску браћу овде код нас, у Либијској Џамахирији.
Не желим да погинем, али ако то буде неопходно да би се спасила ова земља, мој народ и хиљаде које су сви моја деца, нека тако буде.
Нека ова опорука буде мој глас упућен свету. Супротставио сам се НАТО, супротставио сам се окрутности, супротставио сам се издаји, супротставио се Западу и њиховим колонијалним амбицијама. Стајао сам уз своју афричку браћу, као и своју истинску арапску и муслиманску браћу, као светионик, и док су други себи зидали дворце, ја сам живео у скромној кући и шатору, никада не заборављајући своје детињство у Сирту. Државно богатство нисам лудо расипао и попут Саладина, нашег великог муслиманског вође који је спасио Јерусалим за муслимане, веома мало сам задржао за себе.
На Западу, неки су ме називали „лудим“ и „умоболним“, али они истину знају, а настављају да лажу. Они знају да је наша земља независна и слободна, да није под колонијалним јармом. Знају да су моја визија и мој пут јасни и за мој народ, и да су то увек били. И да ћу се борити до последњег даха да нашу слободу сачувам. Нека нам свемоћни Алах помогне да останемо верни и слободни.
У Триполију, 8. априла 2011. године."
(превод са енглеског Никола Танасић)

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta