Sve valute padaju, samo dinar raste!



Све валуте, падају само динар расте!

-Припреме за пропаст ЕУ-


Од, на далеко познато вредних људи - Немаца, њихови политичари траже «више рада, више штедње, више, скромности, више разумевања, више......» - краја у захтевима према народу нема, јер политичари више немају никаквих идеја нити планова за спасавање посрнуле немачке државе нити заједничке европске валуте-Евра, којег су Немци, у неким тренуцима сопственог заборава недавне историје, хтели да уврсте у «резервну светску валуту», све се надајући да ће им Америка то дозволити, или да неће њихове крајње намере за дефнитивно осамостаљивање, приметити. Заборавила Немачка да још није потписала Мировни уговор са државама-Победницама у Другом Светском рату - Русијом, Америком, Британијом и Француском, које се, правно гледано, у сваком тренутку могу вратити на своје позиције у Немачкој, по основу Безусловне Капитулације Немачке!

А Американци, приметили и схватили намере Немачке! Схватили да Немачка осваја економски оно што је покушала, и није успела, да освоји ратом - постала Немачка, као најутицајнија држава ЕУ, царство од Севeрног до Средоземног мора и од Русије до Атлантског Океана! Обнародовала да је ред да она као таква, али прикривена под име «ЕУ» буде примљена за Сталну чланицу Савета безбедности Уједињених нација, када би и она могла да ставља вето и када би могла да своје неправедне одлуке чува и одржава и тим правом.
Али, донеле Русија и Америка, боље је рећи, они који владају Америком и Русијом, а ради се о истим људима, одлуку да се Немачкој подрежу крила - склонили се Руси из Немачке, иселили Американци део своје индустрије из Немачке, уклонили војне базе као инструменте којим се пунила Немачка, у новчаном смислу, Британија и Француска се сагласиле са намерама Русије и Америке (а и шта би друго), те су сви скупа, не бранећи ни осталим државама, гледали велики залет Немачке припреман и надгледан, да би се  падајући са што веће висине потпуније разбила.

Прво су Немачкој дозволили да припоји територију која се  називала «Источном Немачком», потом  су Немци у ту «Источну Немачку», када им  је каса кипела и постала опасност по остале валуте, улили  1.500 милијарди Евра - каса спласнула, пуњења смањена, Немци почели остајати без посла, а планским мерама Америке тзв. «Стару Европу», преплавили милиони сиромашних грађана новоприпојених држава ЕУ - Бугара, Румуна, Пољака, Мађара, као и Шиптара са Косова које је Немачка хушкала да се побуне против Србије и којим је својим активним учешћем и политички  лобирањем широм света омогућила квази независност, добијањем државе «Косово».

Тако поплављена сиромашним народима са пасошима који им омогућавају слободно кретање целим ЕУ простором, Немци су схватили грешку, пробају да све државе ставе под контролу, преко зајмова које би им давала, које оне не би могле да врате, када би се активирале «државне гаранције плаћања дугова некретнинама», што би Немачкој омогућило да постане власник острва на Средоземном мору...... а онда су ту могућности за морнаричке базе, па носачи авиона, па сателити, па војна сила, па онда, као сада Америка, освајаш што ти затреба под изговором који буде погодан.... хтела, загрцнула се, и сада се тражи од обичних немачких грађана да својим трудом спасавају државу коју су упропастили њени политичари.


Тражи се од грађана да спашавају јеврејску државу (Ј)Европу или Јевропу како су је раније Срби звали, као и њихову валуту (Ј)Евро, Евро, или боље речено Јевро како то и сада говоре наши стари  у Мачви. 


Напомињем да Јевреји сада Француску називају Западном Јудејом - а том њиховом Јудејом, гле случајности, руковиди Јеврејин/Еврејин, Никола Саркози, који се ко зна из којих разлога онако, са специјално израђених високих штикли на ципелама, кочопери, прети, бомбардује, убија председнике једних држава а већ прети другим! 
Ко је тај човек?! 
Има ли основа повезати све ово са догађањима у самој (Ј)Европи али и око Ирана, Сирије, око покушаја да се Јевром покори цела територија садашње Европе, која се тако назвала после комунистичке раволуције (названа "Буржоаска") у Француској.
Треба ли ово повезати са планом напада на Русију, са геноцидним ратом НАТО-а према Србији и пре тога према Србима у Босни?
Треба ли то повезати са актуелним претњама садашњој Србији у вези (Не)признавања Косова........?


Када је једна држава пред банкротом, њена влада покушава са спасавањем кроз различите мере - те мере су скоро истоветне за савку државу, и скоро увек не дају резултат! 


Тако је радила бивша СФРЈ која се распала по плану Немачке, тако је радио Слободан Милошевић, који је преварен од Американаца и Немаца, да они подржавају «скраћену Југославију» са њим  на челу - све док нису обучили и опремили Шиптаре за рат са србском државом. Онда је та «скраћена Југославија» бомбардована, уклоњен је Слободан Милошевић са власти и потом у америчком суду који се назива «Међународним судом»,  убијен. 
 После обарања Слободана Милошевић, на власт у Србији су доведени људи спремни да  буду у Квислиншкој влади, дељене им «Награде државника године» у Америци, посебна признања за Ђинђића у Немачкој, којег су после тога убиле. 
Причом о подобности Тадића за развој демократије, којем спремају свилен гајтан или, ако затреба, неку другу меру из богатог репертоара злочиначких мера према владарима других држава....

Овако оробљену Немачку сада притискају да у ЕУ приме 70 милиона муслимана - Турака, који већ имају неколико милиона својих војника у Немачкој и другим државама «Старе Европе», у лику својих грађана - радника на "привременом" раду у тим европским државама, све са крајњим циљем да се, под маском «Слобода и права грађана», «Права на аутономију народа и мањина» - све оно што је вежбано на  Југославији и сада на Србији,  доведе до  сукоба тзв. «цивилизација», што не стоји, јер су и народи те «Старе Еропе» и ти Турци који им се на силу намећу, исти, црни народи, па то и није никакав увод у сукоб било каквих цивилизација - то је увод у грађански рат црних народа на територијама које су отете од Срба, односно од србских племена различитих назива, на територији данашње (Ј)Европе и Турске.

Када се они сукобе то ће се приказивати као сукоб двеју вера, а не сукоб странаца на отетим територијама, како би се против «Старе Европе», а уз помоћ Турске, ангажовали, по верској линији» остали муслимани света, којом приликом би хришћанско крило  Римокатоличке цркве било побеђено и уништено - потом остаје само муслиманство и православље када би се муслиманство усмерило на православље, и после дужег сукоба били створени услови «за помирење», кроз стварања једне религије, владе и свега што су творци ове монструозне стратегије предвидели.

У томе се одмакло: ЕУ убрзано иде ка распаду и пропасти, у јуну 2011.г., кроз  само две недеље, власт у Турској поново потврђује сањар Обнове Турске Империје - Ердоган, спреман да од Европе затражи за своје сународнике у Немачкој оно што је та Немачка испословала за Шиптаре и друге муслимане у Србији и Босни и Херцеговини - да тражи аутономију  за својих неколико милиона сународника у ЕУ. Прво ће то ићи лепим, потом се иде на силу подржавану са стране....

Вертикална граница белих и црних народа сада иде по правцу Берлин - Загреб, Јадранско море, а хоризонтална Приштина – Сарајево - Бања Лука, коју на извесној удаљености прати  траса будућег гасовода «Јужни Ток».

Црни народи Европе:

*Немци-Дојчери, омање персијско племе настањено на територији србских племена која су понемчена, геноцидом уништена или протерана са тих територија;

*Италијани-Египћани, они који су као владајући народ Римског царства са некадашњих србских земаља на простору данашње Италије, првенствено племена Ерића-Ера-Ерула, које су ти Египћани називали Етрурцима, геноцидом их уништили а њихов језик, културу и друга знања цивилизованих србских племена присвојили;

*Французи-Арапи из Галилеје-Галије, који и сада себе називају Галима;

*Мађари-кинеско манџурско племе које се као чергарско племе вртело око источних србских граница, да би се при повољним условима удружили са  Дојчерима, Египћанима, Галима, Манџуро-Румунима и Манџуро-Бугарима у заједничкој борби да се са територија на којима су живели, као чергари, отерају домаћини тих земаља, србска племена;

*Турци-народ скупљен с коца и конопца, који и сада повезује само вештачко писмо и језик који је Кемал Ататурк на силу увео и од тих и таквих створио народ и државу, која је погодна за извршење глобалних светских замисли злочина, јер са својих 70 милиона становника и веома младом популацијом представља неисцрпан резервоар војника - за те намене су и створени, ојачавани и сада се због тога на силу угуравају у ЕУ, како би у датом тренутку ушли у директан сукоб са Дојчерима.

Турској се спрема копнена веза са територијама на којима сада живе и владају Дојчери - Турска се преко делова Бугарске настањене асимилованим Турцима, Македоније, Косова, Црне Горе и Босне и Херцеговине доводи до на саму границу са црним европским народима, народима «Старе Европе», Аустријанцима и Немцима, истог дојчерског народа који живи у Немачкој и Аустрији.

Та копнена веза која се спрема Турској, је веза којом се у датом тренутку могу послужити сви муслимани света, идући у Свети рат - Џихад, на Европу, наведеним копненим коридором и морским путем до северног дела Јадранског мора када се уклињавају између Италије и Словеније, после чега њима не треба никаква техника- напредоваће на коњима!

Источна страна те границе између црних и белих народа је Пољска, Чешка, Словачка, Србија, са уклињеним Манџурима који ће, када се одсеку од Дојчера бити лаки за смиривање и држање под контролом.

Зашто је свет измислио 1,8 милиона Шиптара на Косову и Метохији?

-Да се Шиптарима не дају у руке аргументи да су их њихови «ослободиоци» заправо, бомбардујући их уранијумским бомбама, осудили на смрт! Да би Европа одложила да се преостали Шиптари, на Косову и у ЕУ,  активно и отворено придруже турским оганизацијама у Немачкој - једноставно, да се број потенцијалних противника, на страни Турске, смањи за број Шиптара из Србије.

На овакав след догађаја указује поступање Русије у односу на Србију, у последње време - активно се Русија залаже за наоружавање и војно јачање Србије као граничне државе белог народа - Русија ово не ради, а да се о томе није договорила са Америком
У игри великих, Србија није осуђена на нестанак, она је гранична држава белог народа, циљ напредовања Турске је изазивање међусобног сукоба црних народа на тлу Европе!

Све валуте падају, само динар расте!

Ову необјашњиву и потврђену чињеницу нико не уме да објасни - по плану Немачке, Србија је већ пре неколико година требало да банкротира, буде уведена у грађански рат и потом подељена између Немачке и њених савезника, слично подели коју је је реализовао Адолф Хитлер у Другом светском рату. 


Немачка спречава инвестиције своје привреде у Србији, преко Хрватске уноси неред у пољопривредној производњи, погрешним одлукама Владе Србије, иницираних од Немачке, требало је да се створи велико незадовољство србских сељака, да се они побуне, да се сељаци из Војводине јасно определе за Немачку уместо за природан останак у својој држави Србији - али сви планови Немачке су пали у воду и поред тога што су  све њихове замисли у Србији спроведене. 

Србија опстаје, Срби опстају, Срби и даље пију пиво и пуше, на свадбама се сакупи по 500 званица.... грађанског рата ни на помолу и нико не зна од чега  Србија живи, од чега живе Срби, нервирају се Немци због тога, а никако да схвате да су и Срби и Србија, њиховом злочиначком активнишћу уназад 100 и више година, тренирани на скромност, на трпљење, на схватање да се мора издржати и у крајњем да  они (Немци)  мрзе Србе, јер живе на отетим територијама на које србско власништво не може да се укине, учинили највише да се Срби врате вери у Бога који све придржава, регулише, награђује и кажњава, у уверењу да ће Немци бити за све кажњени!


И виде то кажњавање Срби, не радују се због пропасти Немачке и Немаца, али се радују још једном потврђеној чињеници да Бог никога не заборавља - да награди или казни, па ко шта заслужи!

Србија има по ½ хектара обрадиве земље по глави становника! Срби имају извесне резерве у храни, могу да произведу довољно хране за своје потребе, имају и извесне резерве у новцу који пропада - у еврима, за сада Срби све само гледају, ускоро, када тај чувени (Ј)Евро више не буде придржаван од монетарних власти Србије, да не пада нагло и брзо, схватиће да су Немци и Немачка, са пропалом валутом и оним што им се спрема од црне сабраће, заправо кажњеници. 


Знају Срби да је неминовно да се Немци појаве у Србији и ту раде за храну – бивало је то већ, знају да су то Немци заслужили, примиће их, храниће они те непријатеље своје, како би им показали да су у сваком погледу бољи од њих.
Моја опаска у последњих 10 година, од увођења (Ј)Евра, када су Немци своју уштеђевину у Немачким  Маркама легализовали, полагањем на антидатиране банкарске рачуне у Швајцарској, плаћајући 25% на име те услуге, да ће све валуте падати само динар расти, остварује се!
Све валуте падају, само динар расте!

*Динамика пропасти светски значајних валута и овако уређеног монетарног система превара:


Слом монетарног система Америке, је прва домина која пада, онда падају преостале! Јен, Евро, Јуан..... после тога се ствара нови систем, ако Златна валута буде Кукуруз, опстајаће и одолевати преварама које ће се непрекидно смишљати.  

*Америка позајмила сама од себе - штампала безвредне доларе за своје потребе до половине Августа-када то време дође, мораће себи да погледа у очи, и она ће то и учинити, гледајући да дотле што веће количине шареног папира размени за нешто конкретно. Сада ће дистрибуцију вршити ММФ под командом њиховог човека.

*ЕУ се узда у Гувернера Народне Банке Србије - на шта је спала та моћна валута - да је спашава и валута државе коју Немци укопавају већ више од 100 година! Немачкој су ово последња времена моћи и првенства међу црним европским народима – још једна потврда да Бог никада не спава и никога не заборавља!

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф

Постављено 23.5.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta