Šokom do haosa, radi ovladavanja Svetom!



Шоком до хаоса, ради
овладавања Светом!



Ред из Хаоса!


Бог је предвидео да боголика бића - људи, живе у хармонији једни са другим, са Природом и другим живим бићима на Земљи.

Пали Анеђели су ову хармонију реметили од самог доласка на Земљу, у намери да овладају боголиким бићима, Богићима, клоновима самог Живог Бога, како би преко њих водили борбу са самим Богом, победили Га и заузели његово место.

Истренирали су се Пали Анђели у мерама којим се људи доводе у стања најразличитијих мука, поучавали су и проучавали оне људе који су им своју душу ставили на располагање, запоседали су тела и душе људе и чинили све што је у историји човечанства познато.

У овом времену, и блиском наредном времену, Пали Анђели применом правих шокова за читаве делове човечанства, настоје да доведу до стања у којем се они најбоље сналазе, које их јача, јер се они хране стањем страха, њутње, беса, ратова, безнађа, чамотиње - да доведу до општег Планетарног хаоса!

Сагледаће се укратко само последњих 100 година. У марту 1917.г. изазвана је бандитска револуција у Православној Царској Русији, настањеној добрим народом Расима/Русима, који су живели скромно, хармонично, волели Живог Бога и свог Цара-Цар и цела његова породица су убијени, царев брат је носио црвену машну-пришао бандитима који су себе назвали бољшевицима-бољим од оних од које су отерали са власти. Та отмица власти  коштала 110 милиона људских живота само у Русији!
Уведена је совјетска економија, колхози, совхози, политички радници, партијска привилегована бирократија, КГБ надзор укупног живота у држави.
Руска Православна Црква се придружила, приклонила, у највећој мери, новим властима, изгубила оно што ју је чинило Божијом Црквом, и наставила да ритуално ради као да се ништа није ни догодило.
Бог је спасио Руску Православну Цркву тако што се један њен део иселио у Америку, а један у Србију, који су се одржали и радећи у иностранству под заштитиом Духа Божијег - овај пелцер, овај мањи део се накнадно ујјединио са тзв. «Новообновљеничком црквом»-сада РПЦ, како су стари свештеници називали РПЦ у СССР-у. Имајући у виду шта се све и како догађа у Русији, нема назнака да се у РПЦ вратио ДУХ БОЖИЈИ који цркву чини црквом-видеће се у овом времену када је Пали Анђели отвореније нападну.
Српска Православна црква се предала Палим Анђелима-њен првосвештеник се приклонио отпадничком крилу Хришћанске цркве-Римокатоличкој цркви, и треба гледати шта се са њом (Црквом) и са њим (Патријархом) сада догађа, па ће се видети.
Русија је 74 године држана у одређеном државном уређењу у којој се криминал и злоупотребе у државној служби кажњавале строго - народ је живео са мало личних слобода, скромно, али се генерацијама навикавао и навикао на некоришћење Слободарског Генома, који поседује сваки човек, навикавао се на негативну кадровску селекцију, на разна морања, на контролу КГБ, али и на околност постојања високог степена Јавне безбедности. Та Јавна безбедност је, заправо једино позитивно што су упамтили народи у бившим совјстским уређењима, на које се угледало и уређење бивше СФРЈ.
На удар на то позитивно, и кроз развој услова за општу пљачку у тим комунистичким државама, рачунало се при стварању услова за изазивање хаоса у њима.
У Србији је стање исто такво, али у њој Пали Анђели не могу да нанесу велику штету јер је она заштићена енергетском заштитом коју је око своје земље поставио сам Бог! 
(Види корицу књиге «Заштити силом читану реч» овде на блогу под «Књиге»)

Године 1991. правим шоком, овако трениран руски народ, без икаквих припрема, без знања за било какав други друштвено - економски поредак, бачен је у дивљи пљачкашки капитализам и бандитизам најгоре врсте, где је на њихове очи труд генерација Руса био приграбљен од стране појединаца или предат и продат странцима. Створено је данас такво стање у Русији да се 40% грађана изјашњава да не верује властима и да је спремно да ствар правде узме непосредно у своје руке.
У Русији се формирају тзв. «борбене групе правде», које исправљају грешке власти-они кажњавају уместо државе!  Држава у коју не верује њен народ, држава за коју народ не мисли да треба да опстане, неће бити брањена од тог народа и она не може да опстане!
Таквим шоком за само 20 година велика држава Русија, са око 140 милиона становника, дише на сламку и повезује је као целину само стицај околности који се састоји у томе да она још није на реду!

Кинески народ који је и даље под чврстом државном палицом, у ситуацији је да види шта се догађа у другим државама, предузима превентивне мере, али везала се Кина, због новца, са Америком, и пропашће заједно са њом, јер је за то припремљена.

Велики јапански народ који броји око 120 милиона становника, вредних, радних, дисциплинованих, запретио је да у једном тренутку, када се буду урушавале Русија, Америка, и Кина, остане несрушен, не буде у планираном  хаосу, па је увучен у клопку сумњивих манипулација око коришећења атомског горива у нуклеарној електричној централи - поставио је Јапан постројења која омогућавају и производњиу атомског материјала за атомске бомбе - то је откривено онда када је то одговарало Америци, изазван је одговарајући земљотрес како би се та земља вратила за известан број година уназад.
Почело је то као припрема за уништење Јапана, пре две године, када је «Тојота», јапанска фабрика аутомобила заузела прво место по број произведених аутомобила и броју највише продатих аутомобила у Америци, тако што су измишљани недостатци на «Тојотиним» аутомобилима, који су ту фабрику успорили у развоју, а сагласност великих сила се постигла простим иницирањем да Јапан започне јавно да тражи да му се врате нека од острва која су до Другог Светског рата припадала Јапану, а сада Русији. Велики се лако договоре, посебно ако се има у виду да им је газда један те исти.* Њихове наводне неслоге су прашина у очи другим народима и државама! Великим државама управљају Пали Анђели, по њиховом јединственом плану.

Земљотресом-шоком, Јапан је враћен уназад за онолико колико је потребно да се остатак света припреми за хаос који се планира и спроводи.**

Арапске земље, већ више од 40 година живе «од ничега» - продају нафту и друге природне ресурсе - одвикли се од школа, од рада, млади при женидби у Сауди Арабији добијају 600 хиљада долара «док се не снађу», у Либији је школа необавезна, у осталим земљама се диже стандард и одржава власт на ценама нафте која се непрекидно,  одлукама земаља које поседују нафту, увећава. Ово, како остатак света, који плаћа њихову скупу нафту, не би био противан да се од њих та нафта и отме! Што им се и догађа, и што ће се у време изазивања правог хаоса догађати и Русији.

Имајући у виду неправичну поделу новца од светске пљачке Планете, преко скупе нафте, арапске земље су држане у приправности за дизање диригованих револуција у њима,  ради стварања стања пред хаос и колапс.

ЕУ је створена да би пропала - она не може да функционише удруживањем богатих и сиромашних који потом идентично морају да живе - у ЕУ живи више од 20 милиона муслимана и тај фитиљ је у приправности. Немачкој је дозвољено «да умисли да је војна сила» да би се у ратовима за изазивање хаоса у другим државама и сама припремила за такво стање.***

Сама Америка је већ у стању пред хаос, врше се одређене припреме у њој и у свим други државама како би се стање хаоса,  по домино ефекту, муњевито пренелу на цео свет.

Индија је пренасељена, уређена и даље по систему каста и она је и сада у једној врсти хаоса, он ће се само појачати када се покидају економске везе те огромне земље са другим  државама, Она је и сада у стању да је арапске земље називају земљом «трећег света».

Значи, шоковима, изменом већ изграђеног менталтета целих народа и уређења држава, стварају се услови за хаос који ће значити пропаст овако уређеног света, пропаст економског и монетарног система, како би сви народи у једном тренутку били спремни да прихвате некога који би био у стању да уведе ред који је постојао, или неки још бољи.
Циљ стварања хаоса је овладавање светом кроз увођење реда. Ред намеравају да уводе они исти који ће до хаоса и довести. 
Њихов мото је: Гнев, лаж, превара!

И њихов план се неће остварити – планери ће успети да униште свој резултат - овако уређен и неправедан свет - потом ће они бити уништени, а свет ће се, без њих, организовати на бољи начин, јер ће тај начин бити по Вољи Божијој!

Растурање СФРЈ је експеримент за растурање ЕУ, растурање Србије је план који с спроводи у арапском свету али и Европи (Белгија). Тзв. Демократска револуција у Србији 2000.г.  био је тренинг за друге државе, али и покушај да се Србија уништи - ни од тога неће бити ништа - Србија ће опстати, свакако, и трајаће вечно!

Уништење Шиптара на Косову је проба плана за уништење народа који се буду бунили против увођења њиховог, демонског, реда после хаоса, у Америци, Русији, Кини и другим великим земљама, уз учешће владара тих држава, иначе Палих Анђела!

______________

      
*Борис Јељцин, Председник Русије у време     бомбардо-вања Србије 1999.г. од стране НАТО-а  у својим Мемоарима објаснио да је Србија плански(!) држана у уверењу да је Русија на њеној страни, а она је била на страни НАТО-а, и имала је улогу Тројанског коња - Срби су веровали Русији и поступали по њеним  саветима, а она је те савете дефинисала по жељи Америке!  Због тога ће Русија да пропадне, због те издаје у тренуцима када је Србија била на самом издисају, јер су јој (Русији) на челу Пали Анђели, као и на челу осталих великих сила. И јер је из братске Русије опет дошао један којег смо дочекали са одушевљењем и надом, и опет као «Тројански коњ», Америке и Европе, који је (брат В. Путин) са Србијом склопио такав енергетски споразум који је препрека за Србију да уђе у ЕУ, како би Србија била принуђена на «Стратешко партнерство» са Русијом  и да би се, на руски кредит, наоружала и као «Руски савезник» у наредном бомбардовању била избрисана са списка држава и њен народ са списка живих народа! 
То је уочено, предузете су потребне мере и од тог наума неће бити ништа.
У оквиру тих мера пропала је и заједнички договорена улога Тројанског коња ка Либији - више нико и никада неће веровати Русији! Наметао се Димитриј Медведев за модератора преговора Либије и бандита који су је напали - паметни Гадафи га је сврстао у ред тих који су га напали, и одбио, понизио га и разоткрио га – пала маска са Палог Анђела!
Као сигуран знак да ће Русија пропасти нека послужи околност да долазак Владимира Путина у Србију није оставио ма и најмањи траг и поред упорног лобирања Палих Анђела у телима неких Срба.


Напомена:
Србија има врло дуго лоше искуство са Русијом као Тројанским коњем, ка Србији, односно коришћењу Срба и Србије за руске државне и народне користи и потребе. Овакво понашање Русије датира од почетка новије Србије, уназад 200 година. Према књизи "Сербие плачевно пакипорабошчение љета 1813." коју је 1813.г. написао Михаило-Миљко Радоњић, родом из села Горњи Бранетићи у сувоборском крају, штампаној  у Млецима 1817.г. која говори о пропасти Карађорђеве буне у Србији против Турака. У њој се, недвосмислено, за пропаст те буне криве тадашњи Митрополит Београдски, Леонтије и Руски Конзул у Београду, Родофкин, (негдашњи колега данашњег руског амбасадора у Београду, Конузина),  као и конзулов наследник, Недоба - сва тројица су грчког порекла и службовали су у Србији у корист руских интереса. 
Та књига је тада била заплењена - јер Руси нису дали да се о тој њиховој издаји пише и говори јер су имали и даље "планове са Србијом", (које имају и данас, 2011.г.), све у договору са својим тадашњим "Западним партнерима" из Беча и Немачке - један примерак, је сачуван и донет у Србију  и чува се у Народном Музеју у Горњем Милановцу. Музеј је намеравао да је преведе на садашњи србски књижевни језик и можда се она негде сада може набавити. 
Писана је "предвуковским" језиком и писмом "србуља". То је несумњив писани документ написан од наших људи који су живели у Бечу, где се тада водила светска политика, који су уочили руску издају и о томе писали. 
Ово ми добро дође као још један ослонац за тврдње за 1999.г. па до ове 2011.г. када су нас се браћа Руси, опет, изненада, сетили.
(На интернету се може пронаћи укуцавањем: Радоњић читуље, под "Зашто је забрањена једна књижица", објављено у београдској "Политици" 29. јула 2008.г.)


**
Јапан није по завршетку Другог Светског рата, ни данас, са Америком потписао Уговор о миру, веће је потписао безусловну капитулацију, по основу којег се Американци у Јапану понашају као победник који према побеђеном има сва права. Наоружавање Јапана атомским бомбама није предвиђено.

***
По завршетку Другог Светског рата Савезничке земље - Победнице, Америка, Русија, Енглеска и Француска нису са Немачком потписале Уговор о миру, већ је Немачка потписала безусловну капитулацију, била подељена на четири зоне и неке Победнице су је напустиле по својој вољи и, правно и стварно, могу да се врате када год пожеле - поново могу да је окупирају, и то Русија и ради преко гаса и нафте чији су власници и Јевреји из Америке и Енглеске, који и живе у Америци и Енглеској! 
Немачка иде свесно и «под морање» под економску окупацију, а када се то деси Немачкој, готово је и са Европском Унијом! Постојаће до времена хаоса, у том облику - за после се не зна!


         Др Драгољуб Татомировић

Доктор права-криминолог и теозоф

Постављено 02.4.2011.г.  у 14,50 часова

1 comments:

Драгослав Митровић,  25. јул 2013. 20:17  

Радоњићева књига је преведена и може се прочитати на адреси "СРБСКИ ФБРЕПОРТЕР" у виду четри наставка. Јако тужно сазнање о уздању у оне који мисле да су недостижни.
После читања овог сведочења нашој Мајци стиче се утисак да су одавно мрачне силе уплетене у све догађаје. Сећам се неке енглеске серије о царици Катарини како је саветује енглески посланик. Радован Калабић је негде избунарио да је убиство Георгија Петровића Црног организовано, па убиство Кнеза Михаила потом по Живојиновићу да су енглези хтели оно мало Србске војске да гурну на Марну а о другом рату, бомбардовању и довођењу усташа на власт да и не говоримо и тако данашњих дана.
Спаси нас Велики Боже, нека проговори истина она је једини спас како би смо се вратили себи и оћерали нечастивог да га никад више невидимо.
Спаси Бог.
Драгослав Митровић 25. јул 2013 (7522)

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta