Priče kao Lokvanji - Ruke spasa


Приче као Локвањи-руке спаса


-Да Зомбији тугују-


Лотос/Локвањ је код Индуса, Трон Бога Брахме - биљка која расте на површини бара или мртваја-воденим површинама где је брзина протицања скоро неприметна. Састављен од еластичне и врло снажне петељке дужине и до 2 метра, зависно од дубине воде у којој расте, са лепим дуготрајним цветовима, погодан за плетење венаца, што је у Мачви (и сада пуној мочвара) некада био обичај, те се пред Ускрс (ако је падао у време цветања) и пред Спасовдан, венцима од другог цвећа и Локвања украшавале капије дворишта, фијакери, парадна запрежна кола, или су их момци једноставно носили са собом и поклањали девојкама које су им се свиделе. До Локвања се није лако долазило, морао се имати неки чамац, импровизовани сплав, јер су најлепши били на најудаљенијим местима од обала.

Он је у браманизму послужио за илустрацију човека везаног стабљиком за своју Базу, за самог Бога-цветови су се са плексуса тела човека ширили као свим осталим деловима тела на којима се налазе одговарајући енергетски улази/чакре.
Том симболиком се хтело рећи да су латице цвета крајеви Божијих Енергија, чувари тог тела и показивачи колико се латица/чакри на телу човека може отворити – а све су везане и све су у зависности од њихове везе са стабљиком кроз коју се у тело човека допремају Божије Енергије. Стабљика је енергетски канал Бог-тело човека, а латице показују колико један човек има енергетских улаза и заштите од стране самог Бога.

Сада, када се многи људе налазе у стању, најблаже речено, запитаности шта ће нам се то стварно догодити у  две наредне године, јер се, одавно,  лицитира са датумима, говори се о »Смаку света», о катастрофама. Ово се догађа чак и међу Србима, јер су новине допрле до сваког ћошка Србије, са тим катастрофичним темама. И ја почињем да добијам  питања на ту тему, као да сам и ја нека врста чаробњака или пророка...

У наслову «Туга Зомбија», наговестио сам догађања, указао зашто и како ће то изгледати-људи би хтели тачан опис, време, дужину трајања и савет како то њих да мимоиђе, не знајући да је ово време које никога неће, и не треба, да мимоиђе - да је ово време када сваки народ, и сваки појединац треба да преиспита своја схватања, поступања, намере, наде, жеље, како би се када ово прође, овај период неизбежних промена - јер време је - наставио свој нови живот човека у старом телу,  које и неће бити старо, јер  ће и тела доживети преображај, и видеће се и неће се видети, али ће се осећати, осећаће ту промену сваки појединац и његово окружење! Гусенице, припремане за лептире, постаће лептири!!


После ових промена, када се раскосурамо са Оним који ће сагледати наш живот, биће нас разних, доћи ће до заокрета, биће ситуација да они који су били напред буду позади, а они које су људи сматрали последњим биће први -  не код свих, али ће бити,  доћи ће, ту је на самим вратима, време када ће велики да моле мале - велике државе по садашњим критеријумима, моћни људи по садашњим критеријумима, молиће мале народе и мале људе, бројем мале и материјалним вредностима мале, јер се величина једног народа не броји бројем тела људи већ бројем одређених душа у тим телима, нити се величина неког појединца мери вредношћу материјалног које је у његовом поседу!  У наслову «Златна валута КУКУРУЗ» објашњене су вредности и њихова замена у датим условима.

Локвањ, барска биљка, и на највећим барама представља спасење за, тежином, мале инсекте или водене животиње, које се на њима склоне, да се одморе, осуше или са њих лове храну - и он, Локвањ, барска нежна биљка, служи као рука спаса за та жива створења, он се не налази на површини баре само због свог живота и само због украшавања те баре, он служи и за то, али и као острво спасења!

И за мале инсекте и барске животиње, он који је  на средини баре, много је кориснији од огромних врба, топола, и другог великог дрвећа које расте око баре, заправо то велико дрвеће им је потпуно бескорисно - спас им пружа једна мала нежна биљка!

Упоређено са људима:
Људима неће спасење пружити огромне државе, прoстранства, цркве, солитери, мегаградови, то неће учинити ни различити научници који су у служби Палих Анђела, јер они не пружају руку спасења, они немају времена, у свом науму бескрајног ширења, да се задржавају пружајући неком руку спасења. Они заправо и немају ту тако неопходну «Руку спасења!»

Спасење је у смирености!
Због тога се сви Срби моле нашем Живом Богу са «Боже, дај ми мир, здравље и благостање!» и то баш овим редом, прво најважније - мир, из мира здравље из мира и здравља - благостање!
Али, не благостање мерено у милионима неког шареног папира, у килограмима неког, практично неупотребљивог, метала, у огромним кућама већ у «Благом-стању» у стању које једног човека чини срећним, задовољним и мирним.

Ово се може описати као:


Мир даје мир(!), преко здравља и благостања - мир излива здравље и благостање које се опет претвара у првобитни мир, те се овај точак, овај процес, одвија за цело време боравка Душе и Духа у телу човека! У овом процесу, овако спремљено тело бива оспособљено да створи неколико нових одела - тела људи у које се упућују нове душе у којима је Дух Божији, на стицање искуства, како би се искусније за оно што су научиле и пропатиле, оснажене, вратиле у Централу - прикључиле се укупним Божијим Енергијама, и својом снагом јој повећале капацитет и укупну у снагу. 
Тако се остварује Божији савет, информација «да се дељењем умножава, стиче».
Овај процес се одвија само код људи-Богића, јер су сви људи клонови самог Бога-Творца.

Код Палих Анђела, Злих Духова, Демона, Рептила и других имена за Пале Анђеле,  овај поступак се не одвија тако-они су бесмртни, али и без могућности увећања њиховог броја - увек их има исти број, а будући да су невидљиви, нематеријални, а захтевни, могу имати различита одела, људска или неког другог живог земаљског бића, мада их већина делује из људима невидљивог стања, када своју снагу и моћ користе за навођење људи на зло, увек под изговором да се у питању најбоље намере, да су неке демонске мере неопходне и хитне!
Обични људи-Богићи, јер они нису обични, они су клонови самог Живог Бога,  не желе да извршавају њихова наређења, не деле њихове вредносне судове, и тада су Пали Анђели принуђени да своје жеље непосредно врше, пошто отимају тела људи и смештају се у њима. Тада се говори о запоседнутом или поседнутом, и сасвим је то и лако и видети и уочити - нељудска поступања одређених људи  може се објаснити констатацијом да је том људском телу командант - Пали Анђео! Тако они владају, државама, организацијама, тако се говори о 300 Владара Света - 300 тела људи у којима се налазе Пали Анђели, који своје планове и жеље реализују по основу лажи, преваре, страха људи и по основу свог гнева којим изазивају тај страх код људи!

*17.5.1997.г. у 14,35, објављено у мојој књизи «Ко врти Србе» из 1998.г., на стр. 131:

«Бог ће прво уклонити Србе који имају Антихристов знак. Јер Он воли, али и кажњава! Он ће прво очистити Свету Земљу Србију. Од страха ће умирати Срби обележени Антихристовим белегом! Од страха да ће изгубити имовину, новац, власт, од страха да ће им се судити по делима њиховим.............
Поплаве, земљотреси, кише, олује, громови, биће казна за следбенике Антихриста-остаће само мали број оних који не буду имали знак Антихристов-да могу да наставе сведочанство о невери људи и снази Божијој. Они који преостану кренуће да лутају Планетом, тражећи друштво преосталих људи. Тада ће Србија бити једина држава која постоји у својим границама  сви ће хтети да јој се прикључе, сви ће хтети да с друже са Србима, да уче србски језик, веру и обичаје».

Страна 133

«Цела Планета биће у стању страха и шока. Плашиће се Бога и Његове казне. Неће ништа отпочињати да раде-очекиваће нешто што је већ прошло. Али ће размишљати. И схватиће грешку вере у снагу, правду и моћ Антихриста!

Увидеће бесмисао онога што су људи, ради стицања новца и моћи, чинили једни другима. Сачуваће се то док је света и века да их подсећа на заслужену казну коју су људи добили од Бога.

19.6.1997.г. у 20,00

Страна 137

«Сви Срби, недавно моћни и силни, заборавни у својој бахатости, одлазиће са овог света  по неком  реду - иза њих ће остајати куће, имања, злато, новац....да говоре како је то крваво стечено и како је као такво од Бога проклето.........
И поимање србске правде шириће се Планетом Земљом, исто онако како се ширила при настанку света - настанку Свете Земље Србије.»

Страна 141

«....................Бог ће враћати појединачне моћи оним људима који то својим животом буду заслужили. Видевши то, многи ће живети по Вољи Божијој да би им се поједине моћи дале (вратиле) – а то је и циљ – да се живи по Вољи Божијој, да се створи јединство људи на Земљи и бића која живе у Небу – јер су све то деца Божија, односно да се створи јединство људи на Земљи и Бога – јер је Он отац сваком  човеку.
Наше треће око, које нам је затворено због греха првих људи, биће отворено, а тада ће се схватити величина греха људи који су такву казну заслужили - да се таква казна никада више, појединачно ни глобално, не заслужи.»

Страна 143

«Када се земља ратосиља оних са жигом Антихриста, када се схвате све глупости људи у покушајима да се избегне Воља Божија, када се буду рађали људи са отвореним трећим оком, када више не буде лажи у комуникацијама међу људима и народима, када се више не буду трошила огромна средства на «Одбрану од непријатеља, када се наука буде користила на добро људи, када се постигне јединство људи и Бога – овде, ту на дохват руке, биће Рај Божији у којем ћемо живети онолико дуго колико нам је одређено за овоземаљска искушења и избор вишег нивоа.

Тада ће цела Земља поново бити Рај – онако како је то било и при настанку света. И тако ће остати за вечна времена! И опет ће Србија бити центар тог Раја, као што је сада Центар Планете Земље из којег се желе истерати Срби. Да је по вољи људској. А није.»

Страна 145

«По окончању рата са Антихристом одахнуће и Бог и Анђели и људи који немају жиг Антихристов.
Бог ће поново успоставити неприкосновену (Своју) Вољу на целој Земљи. Анђели ће помагати људима и учити их ономе што их чека по одласку са овог света (нивоа), људи ће бити срећни, знајући да својим  радом и поштењем могу добити оно што би желели - знаће да ће то бити у тренутку смрти. Знаће да је душа Божија Енергија која се не може уништити без Воље Божије, и биће једно  са Богом».
(Завршено 19.6.1997.г. у 21,51 
у Планиници на Равној Гори).

Ето, моја мала, скромна прича, из моје скромне књиге, можда ће вам, ако будете хтели, уз све остале добронамерне и разумне приче, бити Локвањ - Рука спаса, у времену које долази, које већ тече и које је видљиво кроз Тугу Зомбија!

Наставиће се кроз неку другу причу.

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права, криминолог и теозоф

Постављено. 01.4.2011.г. у 16,35

5 comments:

Анониман,  3. април 2011. 22:39  

Поштовани господине Татомировићу,
поздраљам Вашу идеју о стварању странке "Србија Јача", а како сте детаљно разрадили план и начин функционисања Вашег пројекта, искрено верујем да неће остати само идејни, него ће прерасти у остварење.
Нисам члан ни једне политичке партије и одувек сам се гнушала њиховог политичарења, као и саме политике и разноразних покрета.
Ово што сте изложили на блогу није политика и није филозофија. Мени личи на поштен живот и спас и охрабрује ме као обичног грађанина наше Србије и као мајку, која је забринута за будућност све наше деце.
Хвала и на причама и песмама. Веома су лепе.
Нека Вас Бог благослови поштеним сарадницима и нека Вас Анђели заштите од "Овнова Тулана", "Зомбија" и осталих Антихриста!
Све најбоље у будућем раду!
Тања Мрвошевић, Београд

Zlatni bilten 4. април 2011. 13:07  

Хвала Вам, госпођо Мрвошевић - идеја је учињена свима доступним - интересовање је врло стидљиво, што је и нормално имајући у виду последњих 20 година превара. Пробао сам да се легитимишем као личност која не вара и нема ту намеру, мада је и такав Србима сумњив - јер мора, како они мисле, да се иза тога ипак нешто крије. И тако, док Срби мудрују, пију пиво пред сеоским продавницама, куће им пропадају, они пропадају, сеоске девојке иду у град да буду чистачице, градским девојкама је незамислово да се удају у село и да нешто конкретно раде - родитељи их издржавају у гадовима, од последњих својих средстѕва. Поздрав од Д. Татомировића

Bojan Tomic 4. април 2011. 13:39  

И ја се придружујем госпођи Тањи и могу вам рећи да је за мене овој сајт као локвањ из ваше приче.Желим вам пуно здравља и да наставите са радом јер има нас доста који још увек верујемо.

Zlatni bilten 4. април 2011. 18:24  

Одговор д. Татомировића, на "Бојан Томић,4.4.2011.г."

Поштовани г. Томићу, хвала Вам на овим речима, они су, ипак, врста сатисфакције, за мој уложен труд - ја знам да нас који се трудимо да останемо на правој страни има много више од оних на другој, али су они гласнији па се чини да их је више. Знају они где су, него се галамом храбре, оглашавају своје мудре одлуке, своја (не)дела, а само они, сасвим сигурно, знају какве су њихове непроспаване ноћи и ишчекивање да буду позвани да положе рачуне. Један мој бивши клијент, организатор кријумачарења огромних количина Хероина из Истанбула у Западну Европу, дао ми је најпростији најсигурнији начин да за себе и сваког другог утврдимо да ли стварно радимо како треба-само му ујутро погледајте креветски чаршав, ако је раван неизгужван, у реду је, а ако је изгужван, снови га море, мучи се и бори, погрешно ради, без обзира коликко људи му аплаудира. Желим Вам свако добро. Д. Татомировић

Анониман,  13. фебруар 2014. 23:49  

Господине Татомировићу, ја сваке вечери, откријем по једну чудотворну причу, на Вашем сајту и веома сам Вам захвална на томе!Уједно, добијем и понеки одговор на питање које без одговора дуго стоји и хвала Вам и на томе!
Поред овога, после прочитаних и коментара и Ваших одговора, човек се осети боље јер схвати да, није усамљен у својим погледима на све што се дешава око нас! За мене то значи, да има наде за Човечанство, за Србе и за мене и обасја ме радост! Желим Вам, да радите, ово што радите још дуго, дуго!
Успут, - сада знам зашто ми је локвањ најдражи цвет!
Верица Стојиљковић, Ниш!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta