General Ratko Mladić, psihološki profil (05.6.2009.g.)



Психолошки профил генерала Ратка 
Младића, израђен на основу факсимила 
дневничких бележака израђен 5.6. 2009.г. 

Наведени психолошки профил  израдио сам на захтев помоћнице Гл. Уредника Недељника "Недељни Телеграф" - када сам им ово доставио одбили су да  штампају уз напомену "да сам исказивао и своја политичка опредељења"- вероватно су очекивали да искажем њихова политичка и сва друга опредељења. После тога, наведени профил сам доставио  Недељнику "Таблоид" - господину Николи Влаховићу, који је рекао да ће га објавити и опремити одговарајући  фотографијама - није до објављивања дошло јер се  Главни Уредник, Милован Бркић није сложио са Влаховићевом намером - ето Лист против мафије, лист за поштену Србију, патриотски, стручни.... није ово смео да објави!

Надам се да је генерал Младић добро и здраво!!




Аутор ® 24/03,  ® 06/07 и ® 20/97 «Проналазаштво» Београд
Др Драгољуб Татомировић, доктор права-криминолог
-Кабинет за графологију-
Нехруова 131, 11070  Нови Београд, Република Србија
Тел./Факс +381 (0)11 3-175-371; Моб.тел. 060-3-175-371
www.krimskola.rs; E-mail: administracija@krimskola.rs
Број 588/09, Дана 05.6.2009.г. у 19,30 ч.

                                                                       Б е о г р а д


Дијагноза укупног здравственог стања са психолошким профилом - израђено на основу, фотографије, гласа, рукописа, личног виђења, разговора - за:

Презиме и име    Генерал Војске РС Ратко Младић

Име једног родитеља

Датум и година рођења

Aдреса
  
Телефон

Датум и час утврђивања дијагнозе/профила 05.6.2009.г. на основу рукописа од 05.02.1995.г.

Основа за утврђивање дијагнозе «Блиц» Бгд. Страна 4 од 05.6.2009.г. /факсимил бележака генерала Младића/

 *Потпис лица на које се односи дијагноза


Новинар «НТ» Београд, г-ђа Војислава Спасојевић, затражила је да се анализом објављеног факсимила бележака генерала Младића утврди тадашње његово опште здравствено стање, основе његовог психолошког профила и дају напомене како се рукопис мења у зависности од амбијента у којем неко лице борави.

Дијагноза:

Рукопис генерала Младића објављен у «Блицу» Београд, у свему и у целости осликава човека убеђеног у исправност онога у чему учествује и исправност сопствених мера у склопу мера једног народа и државе.
Генерал Младић је прави представник идеологије и струке којој припада/о, уз поседовање свих оних особина провереног ратника који се у вишегодишњем рату поред уобичајених борби са непријатељским генералима и војскама непрекидно борио са српским политичирама који су му хијерархијски били надређени - ово се више него очигледно види у тексту који је штампан у «Блицу» у самом почетку када се спрема да забележи, јавно, оно што ће се разговаратаи са Србином из Америке, а они  су често Србима из Србије неразумљиви, па је његовор слово «Р» у «Разговор» једна затворена спирала која говори да ће слушати и питати а сусздржавати се од својих оцена или давања превише информација. Ова карактеристика српских официра и полицајаца је јединствени одбрамбени и безбедносни механизам у ситуацијама  када се морају слушати министри лаици, политичари сумњивог патриотског опредељења, начелници незналице у послу и сл. – тада они питају и као посебно важно записују а суштина је да они са њима не желе никакве комбинације «испод жита» већ све документовано, те и ова генералова белешка иако писана на неважећем календару у угоститељском објекту по својој форми и садржини у свему представља званичан документ сачињен по службеној дужности. У њему се наводи и шта им је бизнисмен Тупањац поклонио!
Поредите сада генерала Младића и неке од садашњих политичара-бизнисмена, који, ни на велики притисак јавности, не желе да говоре о свом новостеченом богатству па ће се разлика јасно показати и објаснити шта нам се све догодило за само 14 година!
Таквима је у том пропалом експерименту СФРЈ и Генерал Младић подносио рачуне. Остати психички стабилан била је, и тада и сада, права вештина.
Генерал у целости све води као низ операција поређаних по значају и могућности реализације, он зна шта и како би шта требало учинити, он има представу и колико шта кошта као нпр. пресељење народа, што се за политичаре и оне који никада нису били у шкрипцу око новца, често не може рећи. Он зна да сваки литар горива за камион или тенк има своју цену, свака граната или метак и по том систему сагледава и шта би се могло учинити и са 8 млрд. долара. Он је већ, од Западњака, научио како се купују душе политичара и државника - Генералова искуства из бивше СФРЈ су недовољна, овде су се политичари намиривали јагњетином и павачицама, сада долази велики српски бизнисмен – богаташ Тупањац  и са њим се разговара ко се се све може купити! Наравно, Генерал Младић зна да су се тога, пре Тупањца, досетили Албанаци, Хрвати и Муслимани, те он то коментарише без одобравања али је сагласан као са техничким подухватом!
Генерал може и сме шта хоће, његов рукопис има сјајну паралелу, све је повезано у једну целину са циљем чије остварење не зависи од њега. Набавка новца за куповину политичара није његов посао, а он је принуђен да се у то петља. Мрско му је када пише имена себи надређених – Милошевић... Караџић и никада не наводи њихове официјелне функције, имена оних који су му наређивали не знајући шта се све на терену догађа и не узимајући у обзир да је идеолошки комунистички експеримент ПРОПАО!

Генерал Младић је човек који је писао ко је шта рекао и који је чинио оно што је обећавао. Он се није крио иза институција – био је спреман да преузме сваку одговорност за своју улогу јер ју је био свестан.
Окружен од разних политичара, страних официра, надзорних тела и сл., те је видевши колико је од њих, свих заједно, супериорнији, своје предлоге је упрошћавао до мере да се одмах могло приступити реализацији. Тако огољени предлози су се лако могли подвести под «намера етничког чишћења», а заправо су била техничка решења /пресељење народа/ за окончања рата чије окончање нису желели они који о рату одлучују. Продужење рата никада не жели војници на фронту и њихови команданти – дуготрајне ратове желе политичари, ратни профитери и криминалци којима стање рата одговара за њихове делатности.
У појединим тренуцима је схватао да је у улози Дон Кихота, да се ретко ко држи договора, примирја, правила ратовања, те да се активности војске која је под његовом контролом посебно надгледа како би јој се на крају крајева приписало све оно што јој  се унапред спремало.

Садашњи рукопис Генерала Младића сигурно више не изгледа као овај из 1995.г. и то не због његовог биолошког старења већ првенствено због тога што није учинио оно што је морао и могао, а у време писања ових бележака могао је шта је хтео. Сада му је жао што је у сваком тренутку био прво официр научен да слуша наређења неуких политичара који су на политичку позорницу извођени на често недокучиве начине. Тако у Србији, тако и у целом свету. Тада и сада.

Генерал Младић је споменик својој генерацији занесењака-сиромаха, и идеологији која је обећавала социјалну правду и сигурност. Он је и споменик који је постао руина захваљујући политичарима-Србима, који су спремни да сву своју одговорност превале на плећа подређених.  
Ратко Младић, ратни командант босанских Срба неће непријатељу пасти у руке, жив!

Резиме:
Човек који се није цењкао у ситно, човек који је био популарнији од оних којима је подређен, који није калкулисао и који је био подређен двојици Црногораца, председницима Србије и Републике Српске и који своју каријеру завршава као прогоњена звер уз осуду оних који су се непрекидно у ходу престројавали и који никада за било шта нису одговарали.

Савет:  *Веруј и оздравићеш!  *Веруј и окрепићеш се!  *Веруј и победићеш!  (Драгољуб)
Генерале, комунисти су свашта лагали али је сигурно да су лагали када су говорили да Бога нема!

__________
*Напомена:
*Молим да се у било којој комуникацији са мном позивате на број под којим је вршена дијагностика.
*Ова дијагноза је заснована на немедицинским средствима и методима, применом графологије, и она никако не сугерише да се одбаце медицинске дијагнозе или лекови које су прописала надлежна лица медицинске струке!
*Корекције немедицинским средствима (савети за самопомоћ, теозофски разговори и објашњења) су могуће и оне су бесплатне и предузимају се по потреби и на изричит захтев лица на које се овај Извештај односи.
*Аутор Програма «Rarum-carum» не гарантује да ће, у сваком случају, немедицинске мере довести до жељеног резултата! Ово је у складу са теозофским ставовима који су сваком заинтересованом лицу презентирани и који се садрже у књигама које је написао аутор (Замена душе, Енергије, Рукопис слика душе, Упозорења души).

Постављено 11.4.2011.г.
________________________________

Снимљено 9.2.2015.г. у 13,58 ч. чита се са нн интернет 
прикључка из Холандије, Генералу се суди у Ден Хагу!
23'8"  -
                                                                



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta