Božija Čestica-duša čoveka!


1.
1.  Уводне напомене

Преливна кап да се упустим и у писмено објашњење везано за улогу душе, могућност њене замене у време трајања једног тела и другог што је са тим у вези, била је тврда реакција професора Биоло шког факултета у Београду на околност да се, у оквиру наставе из биологије, у Првој београдској гимназији давао филм  «Доказ стварања» заснован на подацима из Библије. Ово је оцењено као научна јерес, јер се филм користио информацијама «које су  непроверљиве и засноване су на негацији научних доказа» - ваљда тог истог, чувеног београдског Биолошког факултета, који од свог постојања до данас није учинио ништа чиме би оправдао онолике суме новца које држава улаже у његов рад, те је остало да дисциплиновано стражаре над теоријом њима Светог Дарвина!
Директор гимназије који се дрзнуо да ученицима прикаже и овакав филм, морао је одмах да се правда експертима са Биолошког факултета, «да  тај филм не значи и алтернативу Дарвина», и ваљда им је признао да су сва људска знања о стварању човека на том и њима сличним факултетима који се тврдо држе материјалистичког схватања немачког Јевреја, друга Карла Мардокаја Маркса, који је још тада објаснио да је комунизам највиши степен у организацији људског друштва, те да су свака расправа или сумња у то назадни, јер је он (Мардокај) то научно доказао. Малте не да је и он са Биолошког факултета у Београду!
Ово моје гледање се не уклапа у концепт и у суштину гледања стручњака са тог факултета – ово је лаичко објашњење једног обичног Србина који користи и знање које поседује, и логику, и који сумња у теорију Светог Дарвина у кога се много бројне чете српских биолога куну. Јер, ни они за своја схватања или гледања немају ни један доказ о правилности теорије еволуције. Или је можда и имају, али је крију од нас лаика.
Због тога се нећу обзирати на мишљење тих безбожника и материјалиста. Ја се обраћам Србима, јер ме само они интересују, у намери да их охрабрим да негују сумњу у недоказане теорије, јер су тиме ближи сазнању истине.
Да не верују ни професорима Биолошког ни било којег другог факултета који нас убеђују у исправност недоказаних теорија у које они верују и узвикују да је назадно сумњати у «научну истину», а да је сада време да бринему бригу како да се убацимо у ЕУ – без обзира шта им се догађа и докле ће то да им траје, односно да се што пре учланимо у НАТО па да и ми негде некажњено бацамо бомбе на децу, школе, болнице, мостове, као и њихови идоли из Америке и осталих земаља којима нико ништа не може, а, по њима, Бога иначе и нема!                 

 Др  Драгољуб Татомировић

 Београд, 13.3.2005.г. у 13,00 ч.  

  
                           Постављено 15.4.2011.г. 


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta