Ovnovi Tulani i "Kolubara Fest"

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог
15.02.2011.г. (На Сретење!)
Б е о г р а д


Овнови Тулани и "Колубара Фест"


За оне који не знају шта је Ован Тулан: То је ован који нема рогове, а није довољно паметан да се не упушта у борбу са оним овновима-Рогоњама, који су свакако јачи јер имају рогове.

Ко су наши Овнови Тулани?

Сви они који су без довољно памети, знања, мудрости и поштења прихватили све оно што им се у неком тренутку понудило. Државне функције, места на којима се тражи знање, памет и поштење, они који су овнови-Тулани а хтели би да се боре са овновима-Рогоњама, и победе, то су они којима од високих функција зуји у ушима и никога не чују и не слушају, они којима се пред очима одвијају различите слике из њихове маште, сада претворене у стварност - жеље да буду уважавани и поштовани, да им дају почасна места, да их цитирају, да се позивају на њихова мишљења и изјаве, да их зову у ТВ Студије где дају мишљење о свему и свачему, да потчињени чекају на њихову реч да би се одлучило онако како он, ован Тулан, мисли, да се код њих иде по своје мишљење и сл.
Е, ти Тулани ни случајно неће у својој близини имати оне које би им говорили истину, указали им да не знају да раде оно што су узели као обавезу, да се неки послови обављају по познатим методима, који би им недвосмислено указали да се поштење исплати а криминал не исплати.
Тулани су сви они који за саветнике узимају своје рођаке, пријатеље, кумове или момке и девојке које им се свиђају по критеријумима који немају везе са струком, знањем и мудрошћу, они који за саветнике узимају младиће од 25 година, они који за саветнике узимају лица чија је школске спрема и занимање велика тајна, они који за министре или начелнике постављају страначке активисти «јер им верују јер су заједно демонстрирали и лепили плакате по граду», то су они који не врше никакве провере за лица која постављају за шефове кабинета па се после испостави да су ту инсталирани по плану наркобосова, а не постоји наркобос који није под контролом америчке обавештајне или неке друге сличне службе, што Туланима није познато, то су они који у свом окружењу имају сараднике страних обавештајних служби преко којих их у датом тренутку уцењују или уклањају, то су они који се чим дођу на неку функцију разводе од своје жене (и деце) и узимају неку другу коју им је припремила наша или нека страна тајна служба, они који се селе из дотадашњег стана, они који одједном имају много пријатеља, то су они којим више није добар ауто који су дотле имали па узимају «под повољним условима» новији, скупљи, то су они који се потом убацују у разне бизнисе, то су они који се у политици окружују криминалцима који су их задужили.
Ви свакако знате неке и лично, а будући да је Србија једно овеће село, знате их много, сигурно бар колико и ја-пуна Србија овнова-Тулана!

Таквим Туланима је отворена могућност да у последњих 40 година буду активни учесници «Колубара Феста» - да учествују у пљачки Рударског Басена «Колубара», која је задокументована и коју могу да разјасне и студенти Полицијске академије за семинарски рад! Ту су учесници још из времена Јосипа Броза, па они експерти око велемајстора и експерта С. Милошевића, са све порт паролима који су порасли па су сада главни фактори у Србији, они из времена филозофа Зорана Ђинђића, који је када је био млад крао књиге, а потом је одрастао па продао Железару Смедерево и поклањао својим друговима шећеране, то су они око наводно поштеног Коштунице, који се пред изборе 2000.г. сагласио са преваром коју су организовали његови пријатељи, један писац и један кустос Етнографског музеја у Београду, који су измислили како је он човек спаса Србије из Тарабићевог Пророчанства, то су они око експерта универзалне струке, БорисаТадића, са свим припадајућим овновима-Туланима, нижег ранга. 
Наравно, ту су и сви други, такође Тулани, који нису имали памети ни поштења да размисле да ће им се пљачка у било ком обиму обити о главу,они који су зарађивали у «Колубари» а одрицали се своје плате од 700 Евра, да би поентирали на пољу поштења, они који су о свом трошку водили сељаке на излете у стране земље како би се упознали како тамо сељаци раде и живе, онај који је о свом поштењу безочно лагао, то је онај код кога често у госте иде министар полиције и  саветник министра полиције-пензионисани генерал полиције, члан Главног Одбора Југословенске левице, мама Мирине странке, која чека тренутак да се врати на политичку позорницу!
То су сви они Тулани које сада по електронским новинама бране пљачку звану «Колубара Фест», велики Тулан који се потписује као Бакарец, којем је основни аргумент одбране једног од Тулана из «Колубаре», околност што му је пријатељ и што му он (Бакарец) верује, брани га Тулан који не разликује личне од материјалних доказа, који не зна да се лични докази-изјаве, узимају у обзир ако су логичне и повезане са материјалним доказима, да сведоци не могу да заснивају сведочење на својим утисцима већ на сазнањима и сигурним информацијама, а само суд има право да своје уверење заснива и на исказима сведока и слободном судијском уверењу, а тако је у целом свету.
Одабрао сам овај наслов «Колубара Фест» да бих илустровао колико глупана се налази на позицијама на којима треба да буду паметни и поштени људи, «Колубара Фест» је заправо једна скупа србска комедија, снимљена као филм који се дорађује ево већ 40 година-прави фестивал србског непоштења, политичарења, лицемерја и полигон за несметан рад наше и страних тајних служби које тај рад капитализују кроз управљање нашом државом! Владе су пролазне, Служба је трајна!
По природи својих некадашњих и садашњих послова, одржавам контакте на њихову иницијативу са бившим криминалцима који су сада угледни бизнисмени и власници велике, нелегално стечене имовине, јер њима требају неке моје услуге (обично траже психолошки профил својих пословних партнера или сарадника, понекада и за неког другог), а мени добро дође да будем у току збивања - знам да су у «Колубара Фесту» учествовали и криминалци који су некако на вересију купили утоваривач који је довежен на приколици на једно поље Рудника угља «Колубара» који није био у употребном стању, чије је власништво констатовано само надимком, и он је такво изнајмљивање машине наплаћивао. Наравно, он је знао за друге, за оне који су требали да га контролишу као криминалца, ти који га нису контролисали знали су руководиоце «Колубаре» и круг је затворен - врата за улазак су држана затворена, могла су се отворити одговарајућим кључевима, и отварана су.

ТВ Б-92
На њу се пуца из свих оружја и оруђа-слажем се да је то телевизија са страним утицајем на уређивачку политику. Слажем се да је недовољно патриотска на речима, да је понекада и непријатељска!
Али за кога, шта су нама наши непријатељи? Они су нам заправо искрени пријатељи. Зар сам Бог не врши своју Вољу и преко својих непријатеља-важно је да се Његова Воља врши. Зар је важно, или да ли је битнији, амерички утицај на уређивачку политику ове станице од напобитне чињенице да се «Колубара Фест» изродио у највећу државну пљачку у којој учествују политичари, директори, криминалци и полицајци? Хвала Америци, којој не желим ништа друго до да јој се плати како је заслужила, што је инструисала Б-92 да проговори о «Колубара Фесту», о Цану Суботићу, о Беку, о Мишковићу, о Шарићу – хвала им што су дали у руке ТВ Б-92 ваљану метлу да отпочне чишћење, а потом ће Американци довести у Београд и Суботића и Шарића и кога буде требало, па ће ови са рентираним утоваривачима, трговци угљем и градитељи невидљивих путева морати да организују суђења, да би на крају и њима било суђено! И тада ће наши овнови-Тулани, изгубити борбу са овновима-Рогоњама! Својом кривицом, јер су глупани који не мисле ништа осим како да се докопају новца, опљачканог, отетог, на превару....!!

Ви Овнови-Тулани!
«Искреним покајањем за лоша дела наша табла живота бива поново чиста, а тада треба пазити!»

*Свима вама учесницима овог безочног учешћа у «Колубара Фесту», иако ће вам ово пасти тешко, штампам оно што сам по, неисказаној, наруџбини једног бизнисмена сачинио као одговор на његово питање «Зашто ми послови не иду

Ближе: Овај сајт под «Петар гради виле разваљују»
________

*Петар гради, Виле разваљују!
*Виле су Божије Помоћнице!
*Бог користи и своје непријатеље за испуњење својих жеља!
*Бог не допушта разваљивање грађевина које су по Његовој Вољи!
*Када Бог допусти да нечија грађевина буде разваљена, Он власнику такве грађевине пружа руку помирења, опомиње га и наводи на прави пут!
*Грађевине од магле, Бог руши благим поветарцем!
*Када се почнеш понашати као да си неко, Бог ће обзнанити да си нико!
*Ко мачем сече од мача ће погинути!
*Ко је насиљем стекао, насиљем ће то и изгубити!
*Богу ништа не треба – Њега не можеш поткупити или умилостивити новцем, зидањем цркава, постовима – Он иште највеће, Он иште срце човека да би се у њему настанио или понекада свратио!
*Бог не свраћа у срце човека које није чисто!
*Не жали за изгубљеним – ништа ниси ни имао, почни као нови човек, дај чисто срце Богу и све ћеш стећи!
*Не одмеравај на кашичицу – колико одлијеш толико ти се долије. У пуно се не досипа и оно се убајати и пропадне!
*Нико не зна када ће га Небеска Патрола привести пред Судију!
*Чини добро – то ће код Судије умањити тежину твојих злих дела и мисли!
*Спашавај се, плаћај, враћај дугове, не гомилај – узалуд је, Патрола води само душу, остало остаје овде!
*Помири се са Богом – изађи себи на мегдан и победио си све своје противнике на Земљи и Небу!
*Не оклевај, Небеске Патроле долазе без опомене и позива!
*Сада додато: И ваш друг Ивица Дачић, не исписује потернице ни позиве ове врсте!

Др Драгољуб Татомировић
    Доктор права-криминолог

Постављено 15.02.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta