Grupa Srbih 888


Група «Србих-888»

Билтен број 1
22.11.2008.г.

Група «Србих-888» и формално је основана  04.7.2008.г. у тренутку када је њен оснивач на несумњив начин добио информацију како Групу треба оформити и како она треба да делује против зла који нам чине Америка и њени сатрапи (Дан државности САД).

*На дан признања независне државе на територији србске Покрајине Косово и Метохија, од стране непријатељски расположених држава према Србији, 17.2.2008.г. у 14,32 Група «Србих-888» предузела је одређене мере за кажњавање Америке, држава ЕУ, Косметских Шиптара, Хрватске, Албаније и још неких држава, као и појединаца у Србији који делују по вољи овде набројаних држава.


-На дан 16.3.2008.г. у 13,28 ч. Група «Србих-888» је на несумњив начин утврдила да су наведене државе кажњене тако што су њихове активности, намере, богатство и све друго што их чини важним државама на Земљи, енергетски катапултиране из Равни Земље у друге димензије, у неповрат.


-На дан 16.9.2008.г. обнародован је почeтак пропасти Америке и потом и свих других држава ослоњених на њу. Ова пропаст се окончава 16.9.2011.г. и тај датум је заправо датум пропасти овако уређеног света, а не пропаст света о којој се говори у западним медијима, мада је њима њихова пропаст равна тој пропасти света о којој причају.

*Група «Србих-888» је на дан 21.3.2008.г. у 15,00 ч. на несумњив начин утврдила одлазак у неповрат свих оних који делују у Србији против Србије, ослањајући се на инструкције и подршку Америке. 
Политичари и бизнисмени одлазе у неповрат и то је неумитан процес мада се они на мито много ослањају.

*Група «Србих-888» је на дан освећења Храма Св. Георгија, 16.11.2008.г. од 12-12,45 ч. предузела потребне мере да се елиминише штета ка Србији и србском народу која је настајала по основу енергетског бомбардовања Београда и Србије, са тзв. Споменика Незнаном Јунаку на Авали. Споменик је срушен - оно што је сада тамо представља само остатке рушевине иако све изгледа исто!
Штета се континуирано наносила од 1933.г. када је Краљ Краљевине Срба Хрвата и Словенаца, Александар Карађорђевић, присуствовао, са својим најстаријим сином Петром, минирању Споменика Незнаном Јунаку на Авали који је био подигнут на темељима србског града Жрново, по србским правилима и са србским обележјима, и на том месту изградио несрбски споменик који је заправо био Споменик масонској организацији која је у целости антихришћанска.

Масонско здање Споменика Незнаном Јунаку на Авали је уствари мач са имитацијом капеле на врху тог мача (гледано из птичје перспективе) и магијски обрађеним кровом капеле која је непрекидно, 70 година (завршена 1938.г.), слала нејнегативније могуће енергије ка првобитном Споменику који се налазио у порти цркве у подавалском селу Бели Поток и ка Винчи као центру цивилизацијске културе и србског доказа на право на првенство међу свим народима.


Мач је изломљен, капела више не прави штету и 
сада треба гледати шта ће се догађати.
Сада треба гледати ко ће и како ће отићи на плато
 пред тим масонским спомеником и уписивати неке 
речи у књигу уз војне почасти србске војске.

-Истог дана је на врху Авале, на месту где се 70 година налазио масонски храм, постављен просторни православни крст. Такав крст је постављен и на друга места на којима су се налазили предмети који су чинили штету Србима и Србији и симболично је разваљена тврђава у Скадру на Бојани.


*Група «Србих-888» је састављена од православних хришћана-Срба, који су на одговарајући начин обавестили масонску организацију шта им се спрема и пружили им могућност да се покају. Сада је Група у стању чекања.

*Група ће и даље чинити оно што треба, водећи рачуна да се оперативним техникама испуне циљеви због којих је Група и основана. Она је неформална, променљивог састава, немају канцеларију, окупљају се где треба и када треба и гледају шта се и како догађа.


Напомена:
Овај Билтен се може умножавати и контролисати упоређивањем будућих догађања у Србији и ван Србије, а ње се тичу. Билтен није потписан – они који треба да ово прочитају знаће због чега је непотписан и знаће и све друго о чему се овде говори.


Група «Србих-888» дејствује под мотом:

*Веруј и оздравићеш!
*Веруј и окрепићеш се!
*Веруј и победићеш!
(Ове речи су дате оснивачу Групе у његовом будном стању,
14.5.2004.г. у 02,36 ч. – Дан Св. Пророка Јеремије.)

Група «Србих-888» у целости усваја и практикује садржину Јарбола Светосавља, који је исказан речима србског Светог Саве, 1221.г. на Сабору у Жичи:

«...А ми смо Срби, кажем ти Иринеју, судбином предодређени да будемо Исток на Западу и Запад на Истоку, и да признајемо изнад себе само небески Јерусалим а на Земљи – никога....»


Споменик Незнаном Јунаку на Авали код Београда


Постављено 24.11.2010.г. по одобрењу Групе.

2 comments:

Анониман,  22. фебруар 2014. 01:24  

Као што се у песми каже:,,Где год нађеш згодно место ту дрво посади,, тако се и за народ свој може учинити нешто кад год се пружи прилика!
Трудим се да тако чиним и сретна сам што има много других који могу и чине много више!А понекад, човек можда може много више али не зна како и колико те сам у том смислу отворена за сарадњу и сугестије. Верица Стојиљковић, Ниш!

Анониман,  5. март 2015. 12:42  

Čitam vaš bilten već nekoliko godina, ali moram priznati da vrlo malo razumem sve što ovde piše. Neverovatno mi je da se ovde stalno govori o moći i značaju Srba, a da ti isti Srbi iz dana u dan žive sve gore, i stalno propadaju, a da se tom propadanju ne vidi kraj. Bogati će i dalje biti bogati, a sirotinja se samo umnožava. Gde je onda tu uloga Boga, i kako smo mi to onda Božji narod, kad ovoliko strašno stradamo.
Tatjana Tucaković Beograd

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta