Huligani pobedili na brend!


Хулигани победили на бренд!


-Дрхтури власт Србије од хулигана-



Власти Србије, јуче, на Крстовдан, прегласавањем, еврофанатика и демократа, донеле одлуку да се педерска манифестација не одржи у Београду, 28.9.2013. г. из разлога безбедности грађана.
Координатор наших живота, А. Вучић, је одмах после такве капитулантске и неевропске одлуке,  рекао «да Хулигани нису победили државу» и да очекује више толеранције у Србији. Наравно, Александре да нису победили – они владају, на најаву да су нешто љутити ви забранили демократску у европску тековину!  Они побеђују на БРЕНД, као што се Мерцедеси купују због знака на хауби у уверењу да је то добра куповина.

Американци, Немци и остали проповедници педарестаје и лезбејства, инцеста и сексуалног образовања које изводе проститутке уз приказивање порно филмова деци од 8 година па на више - а ако се родитељи противе бивају притварани због ометања извођења такве обуке - негодују..... Координатор дрхтури, Слобин Мали од палубе убледео, опет замуцкује, изгледа да ће ускоро под неким шатором да пева на микрофон, а наш Новопатријарх је у Америки где дели одликовања и класификује шта би било да је било, па описује злочинца Клинтона и миротворца Обаму, као различите ликове..... и није био овде, а сигурно би му био жао што «дечици» није омогућено да парадирају, све показујући своју различитост.
Моји милицајци, по 100 из сваке од 30 управа, отишли и Београд - данас и ових дана ће чувати институције власти јер се чуло како на хиљаде навијача названих хулиганима, намеравају да учине неко зло овој власти – педери су одмах гурнути на страну, а они, навијачи названи хулиганима, иако под контролом сваке, па и ове власти, сада имају нешто против ње. Дрхтуре ови из власти и чекају.

Србијом владају они који навијају навијаче и они који су оформили тзв. патриотске странке и покрете!
Они су јуче доставили информације о лошој вољи навијача и.... педер марш отказан!
Ех, какав темељ власти заснован на страху од навијача које они називају хулиганима! ХУЛИГАНИ победили на БРЕНД! На најаву да су лоше воље!

Какав темељ власти заснован на претпостављеној сили милиције, која  боса и гола и гладна и неопремљена спава у школским салама све се трудећи да Дачић и Координатор не падну са власти.
_____________________________

(Извод из наслова «Сценарији за довођење Србије у ред)

Али: Тзв. «Хулигани» су једина категорија грађана Србије која има петљу,(таксисте треба искључити као опасност јер сви они имају капитал у аутомобилу од бар неколико хиљада евра и добро зарађују за садашње прилике - они се боре за побољшање подношљивог и они се навијају одговарајућим кључем) али категорија која је и приморана да покуша да се избори за свој део колача који је све  мањи и  немајући шта више да изгуби, иде на реализацију сценарија у којем има шансу да нешто добије.
Даље и уопште о начину на који ће да падне ова власт клик на: 
______________________________________

Када човек умире, када га душа напушта, тело се постепено хлади и тај умирући осећа хладноћу, тражи да га утопле, прича да му је зима.... и како душа одлази хладноћа је све јача. Почиње са дрхтурењем, па се потпуно охлади.
Ова двојица из власти који су забранили педер марш и онај трећи што дели одликовања по Америки, како би Тито рекао,  опојани су, они дрхтуре.... сада од ХУЛИГАНА.
Немојте тако другови ОПОЈАНИ, и наш брат В. Путин се пред изборе почетком 2012..г таквим «Хулиганима» обраћао са «Бандеблогери» рекавши да са њима нема шта да разговара - сада, у јесен 2013.г., они су господа БЛОГЕРИ са којим састанчи...... немојте тако о нашој деци, нису они постали хулигани из чиста  мира. Они су створени доласком на власт С. Милошевића, оперативно се тиме бавио његов министар полиције, а из прикрајка све  гледао и памтио Мали од Палубе – сада порастао, па он одлучује да забрани манифестацију једне тако корисне демократске тековине – педерског марша – због страха од тих које је његов духовни тата створио.
Шта ћете сада?
Показа се колико вам власт тврдо стоји.

И кратка порука од мене малог и никаквог: 
Крстовдан + две недеље, све ће се убрзано одвијати, тражено то на Видовдан, молили наши из Групе «Србих-888», а њима се не одбија ништа.
Спремајте се, спремајте ћебад, 
«Х  У Л И Г А Н И»  долазе!

За моје милицајце: Пазите шта радите – будите кротки, да и они буду кротки према вама . Неки дан сам вам све објаснио, читајте - неће вам шкодити.

За вас из УДБИ: Браво, добро сте ово урадили, да се зна ко влада Србијом! Само тако, и искористите то што имате за њих! 

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 28.9.2013.г. у 17,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta