Razmišljanja ranjene Zveri


О чему размишља рањена Звер?

-Метални новчић од 1.000.000.000.000. долара!-


Рањена Звер обично оде у неки забачен део атара где угине, наравно, пре тога, будући да је Звер, режи на сваког кога сретне, последњом снагом се устреми на њега и плаше је се и људи и животиње због лоших искустава са њом – али је то само њен последњи пут и ништа више!

СФР Југославија – најлепша европска држава, дефинитивно је кренула ка свом распада у време када је тадашња њена највећа чланица – Србија, мимо поштовања одређених прописа упала у Новчани Систем државе, тако што је без дозволе штампала тадашњи југословенски динар у вредности неколико милијарди ДМ (Немачких марка) које су јој биле неопходне за повећане трошкове проистекле из мера које је Србија морала да предузме како би сачувала Косово и Метохију у свом саставу, а та покрајина се хтела одвојити од Србије.

Штампање новца је довело до распада државе!
Остало - ратови, страшни злочини, потпаљивање национализама, протеривање становништва, само су биле последице и само су технике у спровођењу распада државе.
И сасвим се сигурно може тврдити да се СФР Југославија распала због Косова и Метохије и упада у Монетарни Систем, као и да је проблем Косова и Метохије иницирала Немачка уз благонаклон став Америке, која се потом пребацила на водећу позицију у настојањима распада Југославије, потом преостале Југославије и садашње Србије.

Садашња рањена Звер је Америка. Дужна је преко 16.000 милијарди долара! Наравно, Немачке је дужна преко 8.000 милијарди евра и све велике европске државе дугују суме веће од 1000 милијарди евра.
Европска Унија самостално доноси одлуке о штампању огромних количина евра – овде је то приказано у посебном наслову.

Америка нема права на сопствено штампање новца јер је она склопила 1903.г. уговор са Приватном штампаријом ФЕД која штампа новац само по захтеву овлашћеног налогодавца – овде је то Америка.
Америка не може да изда налог за штампање додатних количина долара без валидне одлуке њених надлежних органа – уговор са ФЕДОМ из 1903.г. је истекао 23.12.2012.г. 
Америка не може да продужи уговор са овом приватном штампаријом без да се сведу рачуни о налозима за штампање, штампаним количиниама, гаранцијама, одлукама надлежника америчких власти, а за продужетак уговора са ФЕД-ом мора свака од 50 америчких држава да донесе одлуку са 2/3 чланова представничког тела, што ову одлуку чини немогућом, те је сада америчка финансијска ситуација таква да ју је немогуће променити.

Долара има онолико колико је до сада штампано! Америка дугује 16 хиљада милијарди! Да би наставила да живи, као и свако ко живи на кредит, мора да се стално и изнова задужује...... а како то није  могуће, Звер се сетила следећег:

Обнародоваће да има намеру да јавно настави пљачкање остатка света тако што ће од ФЕД-а затражити противредност за депоновани метални новчић са уписаном номиналном вредношћу на њему од 1.000.000.000.000 долара и тако се може задужити за нових 16 хиљада милијарди долара, положивши као противредност 16 идентичних металних новчића.

Правно је то изводљиво, мада је у питању очигледна намера преваре остатка света, који би иако у знању да су долари, које прима од Америке за своје робе, безвредни папирићи, исте вредности као и они које је примао  и у последњих 40 година - за ништавне папире давао своје конкретне производе, чувао као знатну вредност те ништавне папириће и тако на себе преузео дуговања Америке!

Када се у неком граду, у некој држави, открију фалсификатори новца, предузимају се све расположиве мере за елиминисање и кажњавање, ангажује се Интерпол, Европол, нациналне полиције, судови..... и када су у питању минималне количине фалсификованог новца – овде: Сви ћуте, Звер режи, прети, остатак света је упао у клопку пре 40 година – ако одбије да прима лажан новац поставља се питање шта да ради са пуним шлеперима тих истих папирића који се чувају у најбезбеднијим трезорима сваке државе; остатак света има и потребу да одложи признање да су учествовали у једној великој илузионистичкој представи у којој је свака држава имала неку логу – све би да представа траје бар док је у току мандат неке владе у некој држави, сви се праве да се ништа не догађа, одржавају се саветовања, симпозијуми, семинари о економској кризи, начинима спашавања, мерама штедње.... уместо да се погледа истини у очи, да се призна да их/нас је Звер све на смрт преплашила, те и сада када она бира место, далеко од свог брлога, да би угинула, оне/ми је се и даље плашимо, спремни да се сутра са њом удружимо, да кликћемо када о нама и нашој држави неко тамо у Америци каже неку лепу реч.....

Од отпочињања неконтролисаног штампања новца до хиперинфлације која може бити и 100% дневно, не прође више од 1-2 године.

Ова предсмртна борба овако уређеног Преварног Монетарног система света почела је 16.9.2011.г. и окончаће се до 16.3.2015.г.

Дотле:

Не продавати праве вредности за лажни новац; не задуживати се ни као држава ни као појединци; стрпити се две године, а онда ће сви морати да почну све изнова!

СФРЈ је била узорак по којем ће се распадати велике државе у тренутку велике инфлације која је неминовна при овако неконтролисаном штампању новца, Србија је узорак по питању инфлације, ниједна држава не може избећи пут који је Србија прошла.

Овде има неколико наслова на ту тему «Све валуте падају-само динар расте», «Златна валута-кукуруз» и други који су обрадили начин превара реализован ради пљачке у Србији, од стране банака којим се сада дугују те силне милијарде - нико им ништа не дугује, треба бити стрпљив, Звер је смртно рањена и она је Звер на путу на место угинућа!

Не бојмо се никога до Бога!
Зовимо у помоћ Помоћника који никада не издаје!


Драгољуб


Постављено 09.01.2013.г. у 21,30 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta