Pravde - za koju smo?



Правде – за коју смо?

-Очигледна показивања-

Веза: Наслов Група "Србих-888"


На данашњи дан, у време у којем ово и пишем, пре четири године, предузете су одговарајуће мере према онима који чине очигледне неправде – резултати су, надам се, свима потпуно јасни!

Нама, обичним људима, често је нејасно зашто се кажњавања појединих људи, народа или држава, обавља споро, зашто није тежа казна, зашто се не сравни нека држава са земљом, зашто се не уништи неки народ, зашто нечија војска или економија не пропадне...... зашто не умре неки политичар који очигледно чини неправду.... па посумњамо, помислимо да ће их казне и мимоићи.

Али, ми не знамо цео Пројект, ми видимо део нечега што је део целог пројекта и тек када се све оконча видимо пројектовану грађевину у целини, па јој се дивимо.

Две су војске у које се сврставају људи, народи, државе – Божија и Ђаволова.

Две су Истине и две Правде, којим прилазимо, два су схватања живота и начина обезбеђења слова за одабрани начин живота.

Двојство свега је присутно у нашем животу.

Добро је један део нас самих, а Зло онај други – стална је борба међу њима, а у нама!

Поравнавање је почело 16.9.2011.г.  – прошло је 14 а остало је још 22 месеца до окончања тог Великог Посла – не будимо нестрпљиви, све иде како треба, и код нас и  у свету.

Данас је обнародовано да је сво злато Немачке и још неких држава дато на чување у Британију, Америку и Француску, нестало – депоненти имају само потврде о депоновању!
Поравнало се: Немачка скупљала огромне количине злата у ратовима које је водила – пропало!
А злочини које су због тога чинили остало. И иде им казна за те злочине, добит стечена злочинима иначе се и одузима.

«Чувари» немачког злата се показали – као преваранти, као шибицари, као србска «Дафимент банка» – пирамидална банка отворена ради пљачке и преваре - чија је власница умрла пре три године у малом стану над гаражом, из којег су је морали изнети у шаторском крилу, поред свега онога што је иза ње остало - тако ће проћи и ови врли америчко-европски чувари крадених ствари!  

Данас је обнародована Пресуда Апелационог Већа тзв. Међународног суда у Ден Хагу, којом је потврђено да протеривање 600.000 Срба из Хрватске није никакво кажњиво дело – показао се суд, показали се они који су га основали и који га финансирају, показао се хрватски народ који је организовао славље у већим градовима због овог ослобађања, хрватски председник владе је одахнуо јер је, како је изјавио, правда задовољена, а сам хрватски председник је веома задовољан! 
Види се јасно хрватска Правда – види се јасно под чију су се команду ставили, добровољно и уз песму!

Хрватска ће за непуних осам месеци постати чланица Европске Уније – то је она организација коју никако да досањају разни Тадићи, Дачићи, Вучићи, Николићи и многи други «ИЋИ» – који су се определили за овакву ПРАВДУ којој кличе хрватска држава!

Овом пресудом Апелационог Већа суда у Ден Хагу јасно се, нама Србима, показала Америка – то је она држава у коју иде наш Министар одбране сав задовољан висином нивоа на којем ће тамо бити примљен.

Е, мој Александре, змија је змија целим својим телом – и реп и глава су змијини!

Пази шта радиш!

Пази зашто се радујеш – пази да је не донесеш у недрима овде код нас!

За тебе ми причају да је сигурно да имаш бар извесно кућно васпитање – тиме су те јуче, неки твоји познаници, бранили од мојих критика које се тичу твоје радости од високог америчког нивоа.

Дај Боже да су те код куће учили и научили да будеш Србин – бити Србин није довољно бити Србин по крви, мало је то, Србин  мора бити Србин по Духу! Јеси ли?

Америка је затворила све информативне путеве којим би се објаснило шта се догађа са неколико милиона људи настрадалих у дану у којем је Државни Секретар Америке боравио у Београду и Приштини, где је Србима претио а Шиптарима давао уверења да су нераздвојни другови и пријатељи – не зна се шта се догађа са милионима њених грађана!
Вратио се Секретар у Америку, а да не зна ни где је ни шта је – и био унапред упозорен, али није веровао!

Не зна се шта се догађа са олујом која је дошла у Америку неколико дана после Урагана «Сенди» која је донела снег, мраз, несташице бензина, непроходне путеве..... нема чак ни обавештајних података из страних амбасада – једноставно, нема могућности да се нека таква информација на било који начин извуче из Америке.

Вратили Американци своју земљу у време пре проналаска телефона, пре  постављања подводних каблова по дну океана.... ништа не помаже Интернет, чувене новинске агенције..... мрак је у Америци, оној која не дозвољава да се тај мрак види!

Крајем новембра 2012.г. Група «Србих-888» ће само прегледати оно што се догодило на молбу од пре четири године и ако буде потребе извршиће додатне корекције, мада изгледа да ништа не треба дирати – све се одвија како је тражено.

Поравнавање у Србији се одлаже новим «мајсторским» шампањем новца у виду државних обвезница које се продају са роком доспећа од пет година и каматом од преко 5% - сав радостан онај који се тога сетио – за то му је било потребно да заврши Економски факултет, а то зна сваки погрешни наследник имања, који троши више него што има, и сваки такав на крају остане на улици, имање, кућа, стока, све то узму они од којих је позајмио.

Држава - па то је само једна велика задруга, једна многочлана продица. Ова «мајсторија» нас кошта око 90 милиона евра, односно 17.400 војвођанске или мачванске обрадиве земље!
Ето, тако се постане беземљаш, тако се постане слуга и просјак, тако се изгуби живот, тако се умре од глади, тако се дође у стање погодно да се изврши самоубиство!

Пре овога смо били задужени за 46% а сада смо на 66% од свега што производимо (и имамо) – сваких шест месеци 20% мање и имамо за још два пута по толико! 

Браво другови са економским факултетима! Не прекидајте партију покера – скидајте сат са руке, ципеле, одело......

Поравнавање које се тиче онога што је стечено криминалом, у Србији, застало – не иде орање са оваквом спрегом! 
Онај који заговара то Поравнавање, нема са ким, онај који има оне који би то на терену требали да обаве, нема интерес, напротив! 
А, није никаква наука, само је у питању власт дата онима који су стали под команду команданта којима је Правда - отимање, пљачка, непоштење, варање, неморал сваке врсте, бацање прашине у очи народа.

И јуче сам, случајно, био са неким које познајем, који су повели разговор о том Поравнавању – видим да би хтели, да би знали, да би смели, али им нико не даје прилику, па смо се сложили да од тога неће бити ништа, бар још неколико месеци, док се не обави или реконструкција владе или нови избори.....а време лети, сложили смо се да ми овакви какви смо ништа и не  можемо, ако Бог не стане иза оних у Србији који би требали да то Поравнавање обаве.... и храбрили смо се  међусобно, да то што су узели нигде не могу сакрити, потрошити..... све је то ту, видео сам и добар план који би то све ефикасно завршио – почишћена Србија за 6 месеци! 

Сада се чекају ови што се никако не смирују у Србији – Николић у Грчкој па у Мађарској, Дачић код другова Словенаца, Вучић код његових пријатеља из Америке, док Динкић штампа и продаје обвезнице, па изађе да нас умири – наштампао је и има да нам буде овако до јула идуће године, а тада - па штампаће обвезнице у вредности још 17.400 хектара, има још њива, река, извора, планина, хидро и термо централа, потом су ту јавна предузећа..... биће, биће, да се само буде на власти! 
Па још кредит од Русије – само за њега ће морати да се потпишу извесна документа, и то је, због тога, врло оправдано,  на дугом штапу! Али није лоше за рачунање, као да се то већ има, да се каже «хоп» а није прескочено!

Пазимо под чију команду стајемо! 
Ми бирамо – накнадна памет или кајање не помаже!

Драгољуб


Постављено на Ђурђиц, 16.11.2012.г. у 15,00 ч

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta