Opljackani pljackasi!



Опљачкани пљачкаши!

-Саучесници и саизвршиоци-


У криминалистици је познато и веома често коришћено правило надзора над збивањима у криминалним организацијама, како би се у тренутку поделе плена уочили незадовољни појединци који постају слаба карика у заштитном ланцу кроз који се улази у такву организацију - остало је рутина у примени криминалистичких правила за разбијање и неутралисање организације.

Пљачкаши:

Хитлерова Немачка опљачкала грчко злато, опљачкала целу Еврпу, са све Србијом, нанеле материјалне и наматеријалне штете у немерљивом износима које су после «пеглане» клечањем појединих Немаца на појединим местима, када се подвлачила црта испод злочина како би им се дала прилика за опоравак и припрему за нове злочине - и кренула Немачка у нове злочине, у нове пљачке.... Као саучесник и саизвршилац!

Америка пљачка јавно и тајно, у робама, у енергентима, у новцу, а однели су као «ратни плен» и златне кочије из Ирака, и изложили их негде, ваљда где се излажу такве ствари као потврда оправданости уласка у рат са Ираком и другом државама....

Кадафи-Gadafi

Било како да је написано (Руси пишу Кадафи), значи Моамер Гадафи, свргнути вођа Либије - сложили су се лако по том питању сви они који држе Планету Земљу под уценом – Америка, ЕУ, Русија, Кина, уз прећутну сагласност да се «џентлменски» приступи подели окупираних добара Либије – народ је апстрахован, јер је за ове врле «Џентлмене» он небитна ставка у укупној либијској вредности....
Напали Зомби Либију, учинили либијском народу оно што је опште познато, убили Гадафија – Кадафија, и као сваки демон над његовим мртвим телом извели свој демонски ритуал. Главна ђаволица долетела на неколико сати да буде над тим мртвим телом.... и онда: Посвађали се «Џентлмени» око поделе плена!

Као што се догађа у свакој криминалној организацији - криминална организација делује ван закона донетих од људи, а ове велике државе делују као велика криминална организација, ван закона донетих од Бога.

Криминалце кажњавају људи, ови исти који не поштују Божије законе, док њих не кажњавају људи већ Онај чије су законе прекршили...

Клање кокошке

Ко је некада гледао клање кокошке у селу, секиром на пању, а није из села, сигурно није могао да гледа тај призор, неминован како би човек једући кокошку задовољио своје потребе за храном, а они који су гледали сигурно су уочили да онај који јој одсеца главу одмах потом чврсто ухвати са обе стране кокошку преко крила држећи је још 1-2 минута притиснути на земљу. Ово што се и већ убијена, обезглављена кокошка  батрга, неконтролисано скаче, маше крилима, може да огребе и окрвави свог џелата - све док се тело и душа растају.... потом настаје мир, тело без душе је мртво, кокошка је домаћици на располагању.

У више наслова на Зл. Билтену објашњавано је како је Америка преко Грчке нанишанила ЕУ и да ЕУ нема помоћи (Наслов «Нишан Грчка - циљ ЕУ - Пали!»)

ЕУ је, фигуративно речено, већ одсечена глава, она се, као и кокошка још бацака, још може и да повреди и окрвави, али је сасвим очигледно да је обезглављена, те се чека извесно време да се потпуно умири.
Наравно, у питању су пљачкашке и окупаторске државе, Америка и Немачка, са државама сарадницама друга Хитлера, и оне ће се батргати неколико месеци, али оно што је одређено и било орочено до 16.9.2011.г. се извршава и неће бити обустављено.

Пљачкаши из ЕУ који су штампали новац по угледу на Америку и тим новцем постали власници лакомислених држава које су потрчале, добровољно, под немачки барјак - сада имају проблем: Будући да је Немачка, правно гледано, и даље у рату са Америком, Енглеском, Француском и Русијом, као и да је Америка у Немачку улагала много средстава да би је учинила способном да опет буде окупатор, сада помоћу новца и тзв. демократије, видевши да се ова осилила, да не намерава да врати, и враћа, уложена америчка средства, да се опире када треба да одреди контигенте немачких војника у НАТО злочиначке подухвате, одлучено је да се мањи и млађи пљачкаш натера да измири дугове већем и старијем пљачкашу!
Како? ЕУ новца нема, јер је то истоветни лажни новац као и амерички, само штампан на различитим местима, са истом имагинарном вредношћу која је стварала илузије да су поседници тог новца у поседу нечега што вреди.... и онда, како пљачкашима и доликује, припрети се јединим средством на које пљачкаш реагује-силом, и Америка је то, сигурно, на јасан начин рекла Црној Ангели, која се тога уплашила те на састанку главних држава ЕУ-пљачкаша изјавила недавно «да не буде ли се спасавала и спасла Грчка, биће рата!»

Није ова, изненада спласла, дама објаснила, ко кога напада, сви су разумели и умирили онога који је припретио, давањем лажног обећања да ће из празних државних и привредних каса извући противпожарну новчану суму од хиљаду(!!) милијарди евра.... без других детаља, за спас Грчке, Шпаније, Италије....

Америка, је најискуснија у баратању са пљачкашима, разбојницима, фалсификаторима, трговцима дрогом..... ИЗРЕКЛА је најављену команду «Пали!» и опалио је грчки председник, речју која руши пљачкашку Немачку - најавио референдум на којем ће се Грци изјаснити да нису сагласни да ЕУ пљачкашу врате оно што су му дужни!

ЕУ пљачкаш би да на силу наплати дуг-тако се то ради у оним криминалним групацијама које се надгледају ради уочавања слабе карике у ланцу заштите - Грчка се сама не би могла одбранити, али је ту Главни Пљачкаш и Окупатор, заштитиће Грчку, одгурнути ЕУ, и у своје име и име свог Команданта-Британије, постати власник Грчке, добровољно прихваћено од грчког народа, иако ће тај грчки народ бити принуђен да живи потпуно друкчијим начином од овог из последњих 30 година - али навика с стиче упорношћу, понекад и присилом!

Почеће бежање Грка из земље на којој се вековима покушавају закућити, на територијама Срба, прво у ЕУ, а потом у Србију!

Ја сам прогнозирао (постоји на Зл. Билтену) да ће после поравнавања рачуна међу државама пљачкашима, у Србију пристићи два милиона Грка, два милиона Немаца и сада, после јучерашњих несумњивих информација које сам примио, и неколико милиона Руса!
Тако ће Србија бројати око 15 милиона становника – попуниће се празне куће, рађаће се деца, бићемо задовољни..... и пазити и знати како сваки пљачкаш прође при подвлачењу црте.

Мртав Кадафи-Gadafi чини чуда - посвађали се окупатори Либије око поделе плена, Ал Каида уочила прави тренутак и преузела власт... пљачкашима одузет плен, и сада, када плена нема, говоре да су бар у Либију увели демократију, то што она примењује Шеријатско, муслиманско, право, не смета, они, пљачкаши су и то омогућили!

Америка је 1999.г. поткупила Кину да буде само «умерено уздржана» уместо «енергично уздржана» када је Србија била у питању, Русија је је већ била придобијена за ствар «њених западних партнера» (Видети Мемоаре Бориса Јељцина) тиме што је Кину примила у СТО (Светска Трговинска организација) што је у  својој суштини право неке земље да своју робу продаје у Америци!

И са 167 милијарди долара колико су износиле кинеске девизне резерве 1999.г. Кина догурала до резерви од више хиљада тих истих милијарди, које ће потрошити да намири дуговање банкама које су Кинезима давали кредите за потрошна добра и куповину станова, које Кинези не могу да врате, па је Кина опет на нули! 
А ћутала! И добила казну, коју је и заслужила. Велики «Црвени Змај» - симбол Кине, већ гута сопствени реп!

У нашој братској Русији се власти веселе што ће до краја године бити примљене у СТО, али неки већ указују да је тај амерички израз «добре воље» заправо потез уништавања Русије, преко уништавања њене лаке индустрије, јер ће је Кина за кратко уништити доносећи јефтине производе - а Кина то може, јер у селима плаћа надницу од 0,37 долара/час, после чега Русија пролази као и Србија - затвара своју лаку индустрију, постаје зависна, огроман број људи остаје  без посла, што је перфектна припрема за неко време после избора у Русији у марту 2012.г. мада се и сада најављују нереди и побуне јер ће опозиција одбити да призна резултате, ма какви они били, председник Русије уводи као обавезан школски предмет «Бадмингтон», а Председник руске Владе неће више излазити из Русије док се не окончају ти избори.

Тражили, добили! Плаћено им што су годинама, хиљадама својих железничких вагона, за новац, сваког дана превозили све што је Американцима потребно за рат у Авганистану! Саучесници и саизвршиоци! Кажњиво!

Немачка, «кокошка са одсеченом главом» у лику спласнуле Меркелове – Црне Ангелине,  још даје знаке живота, али се већ примирује, весели се како су били «загубили» негде 55 милијарди Евра, па нашли! Можете замислити: Немци затурили толико пара!
И те паре ће их, као, спасити!


Али, мења се и реторика ка Србима и Србији - а када Немачка спусти дурбин, када промени реторику ка Србима, нема поузданијег знака да је у проблему који не може превазићи – и неће и не треба!

Саркози, мађарски Јеврејин, на челу Француске, домунђава се са Америком, долази му председник Америке на договоре, шта и куда даље, кога окупирати, опљачкати, где искористити «Легију странаца», а у Србији конкурси за ту Легију учестали...

Енглеска, она као и сваки командант, чека извештаје, вуче конце, планира шта, како и са ким, даље....

Бог чини оно што пожели или оно што су од Њега измолили неки људи - увек је то смислено и са планом - преко Грчке ће натерати пљачкаше да се посвађају и потуку и остаће без свега што су опљачкали, као и наши тзв. пријатељи Грци!
Они који су нам дозволили да у њихово море, бесплатно(!) код Цинцара, бацамо хиљаде Срба умрлих од тифуса у Првом Светском рату који је као један од главних циљева имао и уништење Србије - саучесници и саизвршиоци: Аустроугари, Французи, Бугари, Шиптари.... уз надзор Енглеске!
Није дао Бог и преостали смо и сада уместо што се свађамо под чији (страни) барјак стати, треба подићи сопствени, без ових Срба који су у власти последњих 20 односно  66 година!
Без оних који издају кумове, духовне родитеље, којим је идеологија и патриотизам у сразмери са новчаном сумом која им се нуди.

На овом блогу се налазе нека моја појашњења под насловом «Шта нам је чинити?»

У памет се браћо Срби, ви који би да извршите мобилизацију и наоружате народ, пазите, опасна је то ствар! Избију нереди, грађански рат... Лако је наоружати, проблем је разоружати! Не рушити кућу до темеља - променити домаћина, увести ред међу чланове и биће добро.
Да, и спремимо се за пријем ових неколико милиона Грка, Немаца и Руса, пазимо да нам они када буду скоро већински народ не издиктирају своје услове!
Држимо их као госте, све док се нека наредна поколења Срба не увере да су по менталитету постали Срби!

А нама је то тешко - ми не знамо да будемо окупатори ни робовласници - али не смемо бити ни овакви, због ове наше особине да свима попуштамо и сведени смо на минимум од само пет милиона у Србији!

И спремимо се за напуштање великих градова – организујмо се и на другим местима, а талас људи који је пре 50 година запљуснуо велике градове ускоро ће се одбити о његове обале и са собом вратити оне који се нису ухватили за било шта тврдо, нема никакве административне присиле, све ће се уредити на бази памети Срба - сиротиње у градовима....

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено: 03.11.2011.г.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta