Gde ste silni i vazni?!



Где сте силни и важни?!

-Да схватите не да вам се - да спречите не можете!-


Молим вас, вāс који знате, јавите ми има ли каквих вести о збивањима у, Србији пријатељским државама, - Турској, Албанији, Бугарској, Румунији, посебно Маџарској, Аустрији…. О онима које су се свесрдно трудиле да буду на услузи Немачкој и Америци, недавно, приликом  хуманитарног «Белог Анђела» када су 77 дана покушавали да нам, бомбама, укажу да нисмо у праву. Пробали и на Ускрс и на друге празнике, али смо ми рђави ученици, ништа нисмо схватили.

Имате ли ви неких правих, аутентичнијих вести од оних које сам ја овде већ изнео, о збивањима међу Шиптарима на Косову? A из  западних држава и  Америке – шта се тамо стварно догађа?
Видим, ви из Америке,  престали сте да читате «Златни Билтен», зашто, да ли је то технички онемогућено, или је то ваша воља?

Да ли сте чули шта ради Баца Таип, Таип Ердоган, турски предводник у обнови Неосултаната Турске, то је онај што је овде недавно долазио да нам прети, или сте можда нешто чули о оном маџарском руководиоцу који је долазио на поверљиве разговоре са својима који су угрожени у Војводини, нешто се не чују ни шиптарски функционери у држави коју Србија треба да сматра и суседном и пријатељском – или неће бити примљена у ЕУ, ко то неће да купује маџарске менице, државне менице и зашто, зашто их не откупи Црна Ангела, то је она што је овог нашег цара Бориса нешто критиковала у Београду, мада им је он стално на дохват руке и у Немачкој, а позову он већ тамо(!), шта је са оним мостом и другим инвестицијама Кинеза у Србији, а ФИАТ да ли он и даље прави аутомобиле у Србији, за продају или за на паркинг око Заставе, да ли је неко од вас, који има познаника међу србским масонима, видео на шта они личе, да ли су весели или тужни, поносни или забринути - то је, кажу они за чланство у масонерији, тако велико да се о томе мора шапатом говорити, имате ли утисак да би се они сада тога одрекли, али не може!

Чујете ли ви ове Николиће, Динкиће, Вучиће, и остале да се нешто хвале подршком Енглеза, Француза, Немаца, Грка, Италијана, шта они сада заправо причају?

А Ђелић, то је онај експерт који треба да нам омогући приступ у сада празне «Предприступне» европске фондове?!

А ви – читаоци наслова на «Златном Билтену», првенствено ви који сте се подсмевали оном тачно одређеном датуму после којег ништа неће бити као пре, када ће се Истина изнети на видело, 16.9.2011.г.? Видите ли, видесте ли – да ли сада верујете да ће се догодити и остало, или још то подводите под случајност?

А ви са «неидентификваних» Интернет прикључака – ви из страних држава, видите ли колико сте снажни?

А ви са таквих прикључака из Србије – зар баш по 10-12 пута на дан морате на овај лични блог?

Шта вас мучи, другови полицајци? Питате се какву ја то аналитику имам када дајем такве прогнозе – немам никакву, као што ни ви немате, знате и сами, проверили сте све моје контакте и видите да ми они не служе за то, нити за било шта што би ви могли користити!

Дао сам вам свима доста и информација и сугестија, а ви сада када буде бацање ствари и људи са србског пробушеног брода - прво ћете бити избацивачи, то вам и доликује, потом ћете бити и сами бачени са тог брода!
Пазите се другови полицајци, пазите  шта чините - пазите се Срба! 
Срби су много добри, често наивни, много пута опраштају, али пазите: не чините оно што не доликује једном  Србину! То вам се неће опростити - људи су ту небитни!

Гледате ваљда у своје шефове, у њихове контакте, у њихову имовину, и укупно њихово психофизичко стање, зар жалите што нисте на њиховом месту?!

Гледате како су пропали, и како пропадају, «Бизнисмени» од 1990. до сада, шта  мислите како се то догађа?!

Причате ли ви бар међусобно понекада и о томе, схватате ли да има и неких других судова осим ових који пуштају оне које им ви доводите? Мада, почесто, доводите погрешне!
Шта ћете на наплатној рампи у Бубањ Потоку, а станујете у Куршумлији? Који је ту ваш интерес, када сами кажете да би сте све одмах (у полицији) напустили када би добили пензију од 10.000 динара месечно?
Зар не знате да зарадите ни толико пара на свом имању, а и иначе чему вам све служи полицијска плата зарађена у аутобусу и на наплатној рампи - па то исто можете и тамо да обезбедите, ваљда.
___________________________
«
Немачка –«темпирана бомба»!

Професор финансија Бернда Рафелхишеа: Стварни јавни дуг Немачке је око седам билиона (хиљада милијарди) евра!

Рафелхише, који је професор на Универзитету у Фрајбургу, тврди да реални дуг његове земље обухвата осим два билиона евра, колико се наводи у владиним званичним подацима за ову годину, још пет билиона евра непокривених трошкова за пензије и здравствену заштиту. Према тој рачуници, немачки дуг у односу на вредност бруто домаћег производа земље (БДП) је 185 одсто БДП-а, а не 85 процената, како се наводи у документима владе.»
____________________________________


Навео сам цитат експерта из Немачке о стању финансија у тој земљи - мотору ЕУ, оној која би да постане Четврти Немачки Рајх у који би сада све државе, и Србија, наравно, међу њима требало да добровољно уђу у то царство пошто се предходно одрекну своје вишехиљадугодишње државности!

У њу (Немачку) се уздају Шиптари, Маџари, Бугари, Румуни и остали пријатељи Србије.

У то царство би да нас уведе наш цар Борис Тадић – али им се, никоме од њих, нешто не да!
Да схвате не да им се - да промене не могу!

Они су отишли пре 3,5 године, сада се то чини видљивим!

Па гледајмо, размишљајмо, не жалимом  их и не радујмо се њиховој пропасти већ се радујмо што Судија суди праведно - Он увек, и само, тако суди! 
Државама, народима, појединцима, сиромашним и богатим..... 
Србима се такође суди по том Непроменљивом Принципу! Па ко је шта заслужио!

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 26.11.2011.г. у 18,30 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Кликни и покрени презентацију

Курсна листа

Izrada web sajta

  © Copyright :Zlatni Bilten 2010 Design by

Back to Vrh  

Slike i zakon postanja Adaptacija stanova Zlatibor apartmani Popusti Besplatni oglasi Renta car Belgrade Selidbe Sudski tumac Izrada sajta Auto delovi Auto servisi Auto gas ugradnja Optimizacija sajta